من ۲۲ هفته هستم لگن درد سمت چپ دارم از صبم پهلو درد دارم یعنی اصلان نمیتونم سمت چپ بخابم حرکات جنینم تازه چندروزه یکی دوبار حسش کردم امروز خیلی حرکاتش کمبود ک اینکع جفتمم پایینه ایا لازمه برم دکتر خبلی نگرانم
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
چند هفته ای من ۹ هفته تا ۱۷ اینا داشتم قرص میخوروم الانگاهی میاد سراغم
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا منم ۲۱ هفتم انقدر دردای عجیب و غریب تحمل کردم که فک میکنم هردردی عادیه ولی شما جفتت پایینه ب ...
چه دردای نی نیم سالم باشه خودم همه دردا تحمل میکنم