2777
2789
عنوان

کادوی تولد خواهرشوهر

298 بازدید | 13 پست

هفته آینده تولد خواهرهمسرمه،میخوام بهش پول بدم،چقدر باشه؟

خودش تولدم برام یه کیف گرفت(دیده بودم دستش،خوشم اومده بود)حدود ۴۰۰ و یه دسته‌گل.

۶۰۰-۷۰۰

بعد از تعلیق شدن با شیش تا شماره این هفتمین کاربریمه که با شماره مادر گرامی اومدم 😅❤️ 😁😁 رفیق شهیدم (شهید زین الدین :رتبه ۴کنکور سراسری رشته تجربی ✌️)اگه امضامو میخونی برا برآورده شدن حاجتم صلوات بفرست 🕊️چی‌خوُشحالت‌میکُنهِ‌همونوُ‌بَرات‌آرزو‌میکُنَم🫂پرنسس بابامم 😂خدایا همه نی نی سایتیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون 🕊️خصوصا اونایی که نی نی ندارن ❤️تو رو خدا قبل از اینکه بخواید تعلیقم کنید بهم بگید فکر شماره جدید باشم 😂Free palestine🇯🇴❤️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کارت هدیه نیم میلیون تومانی روشم بنویس خوار شوعره عزیزم تولدت مبارک

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

کادو بگیر 

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !
به نظرم پول نده... ی ست خونگی خوشگل یا کتونی بخر براش کلا استایلش و می‌شناسی ی چیز مناسب بخر ی مینی ...

سال اولی که عروسشون بودم،براش کیف دوشی گرفتم،اونموقع ترند شده بود،هرگز استفاده نکرد.

بعد دیدم کلا هرکی بهش کادو میده استفاده نمیکنه.هرچقدر هم زیبا و گرون باشه.بخاطر همین گفتم پول بدم

چرا پول کادو بخر پول از ذهنش میره کادو همیشه یادش میمونه بعدها وقتی کادوی بقیه رواسم میبره که مثلا اینو فلانی برام خریده دلت میسوزه  

گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی حال ماخوب خراب است به آن دست نزن