تلخعجمنتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 738 عنوان عکس خودم با لباس محلی میزارم 673 بازدید | 78 پست چرا گزارش زدین گفتم که نت ضعیفه زن آقا فرشادم و مامان هستی 1402/07/26 | 22:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6028 بزار اسی😂 میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6028 خخخ انصافا گزارش تاپیک قبلیت حقت بود ۸ صفحه رفته بود جلو😂 میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 بزارعزیزملایک بشه *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6028 بختیارییخوشگله لباست😍 میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
مربا۸۴ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2969 ۸ صفحه رفته بود جلو😂 من تاپیک زدم عکسمو گذاشتم دیدم کسی نیس نگو همه اومده بودین تو تاپیک اسی😂😂 *(میگه کــıllıllı :منازدیوانهادیدمهزارانعاقلمرده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــشم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچهاے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
تلخعجمنتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 738 خخخ انصافا گزارش تاپیک قبلیت حقت بود ای نامردگفتم که نت ضعیف بود زن آقا فرشادم و مامان هستی
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5604 چه نازه 🤌❤️اهل کجایی رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️