2777
2789
عنوان

شکستگی پا

1197 بازدید | 5 پست

سلام به همگی ،دوستان کسی تجربه شکستگی کف پا داره(استخوان متاتارس پنجم)من دو ماهه پام شکسته و داخل گچه ولی هنوز جوش نخورده وبا کوچکترین حرکت حس میکنم یه جسم تیز داخل پامه مثل شیشه 

میخواستم از کسایی که تجربه مشابه دارند بپرسم شما هم همینطور درد داشتید حتی بعد از مدت طولانی و اینکه که چقدر طول کشید تا کامل خوب بشه و بتونید راه برید ممنون میشم اگراهنمایی کنید

من کف پاک نشکسته دوبار انگشتم و یک بار روی پام شکست انگشتم یه بار خیلی درد داشت و حدودا 6ماه بعد خوب شد اما یکبارم سر ده روز خوب شد فک کنم خوب جا انداخت بار دوم فقط گچ باز نکن چون شنیدم اگه باز کنی دیگه گچ نمیگیرن تا آخر عمر بدبختی

من کف پاک نشکسته دوبار انگشتم و یک بار روی پام شکست انگشتم یه بار خیلی درد داشت و حدودا 6ماه بعد خوب ...

من استخوان کنار پام هست همونی که وصله به انگشت کوچیکه ،وای خدایا یعنی تا ۶ ماه نمیتونستید باهاش راه برید؟و داخل گچ بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استخوان کنار پام هست همونی که وصله به انگشت کوچیکه ،وای خدایا یعنی تا ۶ ماه نمیتونستید باهاش راه ...

راه میرفتم بعد چند وقت اما وقتیکه باز کردم تا چند سال سرما میزد درد می‌گرفت خیلی افتضاح بود فک کنم دکتره خوب جا ننداخت

من استخوان کنار پام هست همونی که وصله به انگشت کوچیکه ،وای خدایا یعنی تا ۶ ماه نمیتونستید باهاش راه ...

سلام عزیزم 

پاتون بعد چه مدت از گچ باز کردید؟

بعد توی راه رفتن مشکلی نداشتید ؟