2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم برای پرونده طلاقم دیوان

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 25 پست
شما گفتین احتمالش هست اگه تایید نشه بخاطر رای خلافو قانون تایید نشه ، منم پرسیدم رای خلاف یعنی چطور ...

رای خلاف قوانین مدونی و قوانین آیین دادرسی مدنی یاقانون خانواده و آرای متعارض که همه ی این بحثها خیلی زیاده. در حد یک خط یا یک صفحه نیست خدمت شما بگم. قانون مبحثش خیلی زیاده و بستگی به متن رای شما هم داره. اگر به یک وکیل کار بلد بسپرین حتما راهنماییتون میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رای خلاف قوانین مدونی و قوانین آیین دادرسی مدنی یاقانون خانواده و آرای متعارض که همه ی این بحثها خیل ...

ممنونم از شما ولی توروخدا بنظر شما با وجود دو رای موافق ممکنه دیوان عالی نقض کنه؟؟؟ 

وکیلم گفت دیوان عالی رسیدگی شکلی میکنن و فقط دادنامه هارو میخونن یعنی لوایح طرفین نمیخونن

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
ممنونم از شما ولی توروخدا بنظر شما با وجود دو رای موافق ممکنه دیوان عالی نقض کنه؟؟؟  وکیلم گفت ...

نه عزیزم نگران نباشین احتمالش خیلی کمه. یعنی خیییلی کم. وکیلتون درست گفتن نگران نباشین 🌺

مهریه م ۴ سکه بود ازش گرفتم تو دادگاه تجدیدنظر گفتم پسش میدم در ازای طلاق

فک نکنم مشکلی پیش بیاد اصولا وقتی مهریه رو می بخشی سریع طلاق میدن   

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
فک نکنم مشکلی پیش بیاد اصولا وقتی مهریه رو می بخشی سریع طلاق میدن    

عزیزم بنظر شما من مهریه مو ازش گرفتم شوهرم تو اعتراضش گفته مهریه رو پس بده دیوان عالی مهریه مو ازم میگیره؟

وقتی وکیل داری دو‌تا دادگاه ام رای گرفتی خیالت راحت باشه دیوان وارد ماهیت نمیشه ‌و رای تایید میکنه ش ...

عزیزم وکیلم گفت رسیدگی شکلی یعنی اصلا لوایح طرفین و‌نمیخونن فقط دادنامه ها مطالعه میشه اونم روزنامه وار و تایید میکنن بنظر شما اینطوره

عزیزم بنظر شما من مهریه مو ازش گرفتم شوهرم تو اعتراضش گفته مهریه رو پس بده دیوان عالی مهریه مو ازم م ...

نباید میگفتی ۴ تارم پس میدم ی سکه کفایت می‌کرد  دیوان قبول می‌کرد باز به رای دیوان مونده درباره اینکه ۴تا سکه بدی یانه 

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
 نباید میگفتی ۴ تارم پس میدم ی سکه کفایت می‌کرد  دیوان قبول می‌کرد باز به رای دیوان مونده ...

یعنی امکان داره پسش بدم باور کن ۱۲۰ میلیون بود ۷۰ میلیون پول وکیل دادم میترسم بگه پس بده

یعنی امکان داره پسش بدم باور کن ۱۲۰ میلیون بود ۷۰ میلیون پول وکیل دادم میترسم بگه پس بده

قاضی دیوان یا  رای تجدید نظر نقض میکنه یا تایید هر چی رای تجدید نظر گفته همونه