2777
2789

من خودم مکانیک خوندم

بازار کارش یه جوریه که دست خودته همش

و خب دانشگاهی هم که توش درس میخونی مهمه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورتون  امکانات دانشگاه و شهر هستش یا اینکه دولتی یا ازاد بودنش؟

دولتی یا آزاد بودنش

ببینین من کار اولمو ول کردم چون نمیذاشتن دورکاری کنم و من میخواستم کنکور ارشد بدم و حتما باید خونه میموندم

واسه کار دومم دوستم منو تو نمایشگاه تاسیسات معرفی کرد به باباش،باباش کارخونه مرتبط با تهویه مطبوع داشت 

بعد باباش گف که برم دفترش

همونجا بهم گفت که من از دانشگاه پایین تر از خواجه نصیر کسیو استخدام نمی کنم

و بعدم ازم خواست که از نرم افزار hap یه خروجی بگیرم براش

حتی کلی هم سوال ازم پرسید....

بعد قبول کرد که ۶ ماه براش کار کنم

یعنی خود اسم دانشگاه هم تاثیر داره واسه یه سری جاها

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دولتی یا آزاد بودنش ببینین من کار اولمو ول کردم چون نمیذاشتن دورکاری کنم و من میخواستم کنکور ارشد ب ...

اخه من شنیده بودم اصلا مهم نیست که دانشگاه پیام نور یا ازاد و دولتی  باشی فقط معدل ملاکه و اینا.. ما هم سر در گم موندیم..الانم که مصوبه اومده دانشگاه دولتی مدرکا رو گرون کرده کارشناسی فقط شده ۱۶۰میلیون اونم یه جا!

اخه من شنیده بودم اصلا مهم نیست که دانشگاه پیام نور یا ازاد و دولتی  باشی فقط معدل ملاکه و اینا ...

نه

اتفاقا مهمه

چون شما اگه بخوای جای خوبی کار کنی ازت رزومه میخوان،تو رزومه ات اسم دانشگاهتو میزنی+مهارتای نرم افزاریت.

جاهای خوب اگه رزومتو نپسندن نمیبرنت سرکار.

دانشگاهت قوی نباشه مهارتای نرم افزاری بالا نخواهی داشت.اگه هم جایی استخدامت کنه،واسه کارای تعمیراتی و جوشکاری و اینا خواهد بود که تازه اونا فقط مرد میخوان.

یعنی کارای پشت میز نشینی مال کساییه که رده شون بالاتره.

من تو کارخونه که مشغول بودم،تازه دورکارم بودم و فقط یه روزایی میرفتم.اونجا یه پسره دانشگاه شهرستان خونده بود،گذاشته بودنش قسمت تراش کاری😐

یعنی اگه مدیر قانع نشه که تو کیس خفنی هستی کارای اپراتوری و دستی رو میسپره بهت.عملا مهندسی میشی که داره کارگری می کنه.تازه اونم واسه مرداس.شما که خانومی اگه پوئن مثبتی نداشته باشی حتی رزومتم بررسی نمی کنن.