2777
2789

من حدود یکسالی هست اصفهانم..

هیچکس رو داخل اصفهان نمیشناسم! حتی فامیل دوووور هم ندارم...حتی یه دوست. حتی یه همسایه که بتونم حرف بزنم روزانه یکی دو دقیقه باهاش.( دارم ولی اصلا محل نمیدن و اهل صحبت و .. نیستن)

دارم دیوونه میشم..

امسال با خودم گفتم دخترمو مهد میفرستم شاید با مادر دوستای دخترم ارتباطی چیزی گرفتم ...اما نفرستادم امسال...

چه پیشنهادی دارین؟ دارم دیوانه میشم از تنهایی..

دیگه خودمو توی آینه میبینم خوشحال میشم بعضی روزا انقدر که آدم ندیدم...

شوهرمم صبح تا شب سرکاره

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای اصفهانی؟

جی، خیابان ابر

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...
نمیتونی بری کلاس خیاطی،بافندگی،شیرینی پزی یا طراحی و اینا؟ هم دوست جدید پیدا میکنی هم سرگرم میشی. ...

با وجود دخترم نمیتونم فعلا برم. چون نه کلاسی نه مهدی چیزی نمیره که منم برم توی اون تایم جایی

مام اصفهانیم سمت خونمون پارک هست خانما با بچه هاشون میرن اونجا ک مثلا بچه بازی کنه باهمم اشنا میشن 

"اگه دلت بزرگه امضامو بخون"🌱هر کس از ته دل حق الناس هایی که دیگران در حقش دارن ببخشه ریپلای کنه و بهم بگه براش 100 صلوات میفرستم به نیت خوشنودی و سلامتی امام زمان🤍🕊خدابزرگتر ازمشکلی که تو ناراحتشی...میشنود اگر صدایش کنی هوالسمیع...