2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس من عکس دو‌میلی داده 🤣برام دعا کن عزیزم ممنونم

بد به دلت راه نده هر چی خدا بخواد میشه من کلی دکتر و سونو و دارو رو تخمک گذاری بچم شد دختراولش خیلی ناراحت بودم خودم نه چون پسر از همسر اولم دارم.ولی شوهرم تا یه هفته عمر شده بود الان دوتا دختر دارم یه پسر شوهرمو بعد یه هفته از لاکش بیرون اومدروزی صدبارمیکه خداروشکر شوهرم سومین دخترشه خودشم تک پسره

بد به دلت راه نده هر چی خدا بخواد میشه من کلی دکتر و سونو و دارو رو تخمک گذاری بچم شد دختراولش خیلی ...

اره گلم می‌دونم چه حس خوبیه دختر داشتن  ولی اینکه جنست جورباشه و حرفای خانواده همسر...خدا بچه های شمارم حفظ کنه ♥️♥️

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
اره گلم می‌دونم چه حس خوبیه دختر داشتن  ولی اینکه جنست جورباشه و حرفای خانواده همسر...خدا بچه ه ...

عزیزم من دختر دومم رو باردارشدم نمیدونی تا سونووه استرسی داشتم از حرف خانواده شوهر که بگه اینم دختر شد ولی اصلا برام مهم نشد بعدش مادرشوعرم چند وقت پیش تو هفت هفته سقط کردم می‌گفت می‌دونم پسره پسرروانداختی دخترا و نگه داشتی گفتم مگه تخت پادشاهیتون خالی مونده منتظر ولیعدین 

عزیزم من دختر دومم رو باردارشدم نمیدونی تا سونووه استرسی داشتم از حرف خانواده شوهر که بگه اینم دختر ...

ب خدا منم هر خانواده ای دیدم دختر داشتن آرامش و خوشحالیشون تو خونه بیشتر بوده . متأسفانه حرف مردم 😓آخی چرا سقط کردی ؟من انقد کنجکاوم فردا می‌خوام برم آزمایش جنسیت بدم😖

ب خدا منم هر خانواده ای دیدم دختر داشتن آرامش و خوشحالیشون تو خونه بیشتر بوده . متأسفانه حرف مردم 😓 ...

انشالله از ته دلم می‌خوام خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده.اگه غیر اینم شد با جون و دل بچت رو بپذیر همون کاری که من کردم.حرف هیچکس هم برات مهم نباشه.من خواهر شوهرم می‌گفت کاش فلانی یعنی شوهرم اونم پسر دار میشد گفتم من عاشق دخترم تا فهمیدم دختره نگه داشتم چون خواهر بیشتر بدرد دخترم میخوره دیگه دهنش رو بست

انشالله از ته دلم می‌خوام خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده.اگه غیر اینم شد با جون و دل بچت رو بپذیر هم ...

عزیزم ممنون از دعات خیلی خیلی ممنونم ♥️خدا دخترای شمارو حفظ کنه خودمم عاشق دخترمم واقعا با محبت و عشقی که بهمون میده مام عاشقشیم تازه همه میگن شما لوسش کردید انقد بهش محبت میکنیم و همه چی براش می‌خریم. گلم مال دوستمو میذارم میشه حدس بزنی