2777
2789
عنوان

چه دانش آموزایی دارم خداوکیلی😐✋️

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 22 پست
سلام وایمیستی درمورد ابروهاتم نظر بدند عجب اقتدار معلمیت کجارفته پس اینو نمیگند صمیمیت اینو م ...

وا چه اشکالی راهنماییو بی تربیت که نیستن مایم هنرستان بودیم با معلما خیلی خوش میگذشت چرا اینجوری میکنین:-\اتفاقا بچهای هنرستانو دبیرستان در عین حال شیطونن مودبن مثل بچهای راهنمایی که کوچیک ترن بی تربیت نیستنو بی احترامی نمیکنن 

سلام وایمیستی درمورد ابروهاتم نظر بدند عجب اقتدار معلمیت کجارفته پس اینو نمیگند صمیمیت اینو م ...

خب بابا کافیه چقدر فکرت قدیمیه

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون بچهای ابتدایی ارتباط گرفتن باهاشون راحت تره یا دبیرستانی؟من مهندسی برق قبول شدم با آموزش ابتدایی میگم من بیشتر با بچهای کوچیک کار کردم از اول تا ششم درس میدادم ولی خب میگم دبیری بهتر نیست؟

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

عزیزم اینجور برخورد کردن با دانش آموزای الان بیشتر اونارو لجباز میکنه

بی ادبی نمیکنن که باهاشون برخورد کرد

فقط کنجکاون و شیطون

❤️🌱
بنظرتون بچهای ابتدایی ارتباط گرفتن باهاشون راحت تره یا دبیرستانی؟من مهندسی برق قبول شدم با آموزش ابت ...

من دبیری رو ترجیح میدم 

ولی بستگی به روحیتون داره

ابتدایی حوصله زیادی میخواد

❤️🌱