2777
2789

لیپو خالی یا با ابدو ؟ 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تاپیک دارم کامل گفتم البته من ابدو کردم  ولی خیالت راحت خیلی هم خوبه  به سلامتی

عزیزم ...ممنون که آرامش میدی با پستت...چون بعضی ها اونقدر ادمو میترسونن که چهارستون بدن میلرزه....من لیپوساکشن خالی هست ابدو انجام نمیدم‌.اگه تجربه ای داری ممنون میشم بگی بهم

خواهش میکنم به نظرم خیلی لم پیشرفت کرده و راحت شده همه چی  تو تاپیکم با جزئیات نوشتم بخون

عزیزم با توجه به اینکه من ابدو انجام نمیدم و فقط لیپو هست  دردش کمتر نیست ؟؟؟؟؟بازم سون وصل میکنن؟ بعد از اون چاق نشدین؟ 

عزیزم با توجه به اینکه من ابدو انجام نمیدم و فقط لیپو هست  دردش کمتر نیست ؟؟؟؟؟بازم سون وصل میک ...

نمی دونم بیهوشیش چقدر ولی اگه بیهوش بشین سوند میخواد 

اصلا درد نداشتم برای جای لیپو هام البته من اصلا چاق نبودم چربیم زیاد نبوید 

نه چاق نشدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................