2777
2789
عنوان

یه خانم شاغل که همه مسولیتای خونه با خودشه چکار کنه از دست شوهرش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 61 پست
قبل اینکه برم سرکار واقعا خرجم میکرد، زیاد هم، حتی تو کارای خونه چقدر بهم کمک میکرد، ولی حالا انگار ...

مگه مخالف کار کردنتون بود؟ چطور ممکن هست مردی که خوب خرج می کرده، الان چشم به حقوق همسرش داشته باشه؟

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
قبل اینکه برم سرکار واقعا خرجم میکرد، زیاد هم، حتی تو کارای خونه چقدر بهم کمک میکرد، ولی حالا انگار ...

وای منم یه خاستگار دارم سر قضیه ی این حقوق و سرکار رفتن چندبار یه چیزایی پرونده که حقوقتو بیار و فلان

ترسیدم الان از حرفات نکنه دیگه خرج نکنه و اذیت کنه تو زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شغلم رو دوست دارم همیشه همچین محیطی رو دوسش داشتم تازه چقدر درس خوندم تا بهش رسیدم، حالا زورم ...

پس یه دعوا راه بنداز بگو حقوقم رونمیدم بهت چراازاول همه چی رو آوردی وسط الان ادعاش میشه منم شاغلم ولی شوهرم حتی نمیدونه چند درآمدمه

ظرفشویی میخرم  غذا رو جمعه ها فریزری میکنم  جارو میدم بچه بزرگم بکنه  پولمم به شوه ...

بچه های من کوچیکن، متاسفانه غذای سرد حالم رو بد میکنم حتی مریض، نمیتونم همچین کار کنم

نمیخوام چرت و پرت کلیشه ای بگم:

فقط خواستم بدونیدخیلی دلم شکسته

توانایی هیچی ندارم ولی محبت شما رو که دارم 

میشه به نیت سر عقل اومدن شوهرم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا؟😭

دانش آموخته طب سنتی🥰

باش حرف زدی و مشکلاتتو بش گفتی ؟

گفتی چقد اذیت میشی؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

به نظر من زندگی مهم تر از پوله .با سیاست باهاش بساز سرکار هم برو . ببین قلقش چیه یا برو پیش مشاور . ارامش بچه هات مهم تر از هرچیزیه . برو مشاوره ببین راهکار مشاور چیه .با دعوا و بگو مگو که چیزی حل نمیشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کار تو خونه نمی کنه بعد چشمش دنبال حقوقته!!خیلی حق به جانب تشریف داره دیگه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//