2777
2789

من ۵ روز پیش باید پریود میشدم ک نشدم

دو روز پیش خیلی ببخشید داخل ترشحاتم یکم لک خون دیدم برای اینکه میخواستم برم سفر خودم فکر کردم پریودیه شروع کردم ال دی خوردن

حالا ازون روز در حد نقطه لک بینی قهوه ای دارم بنظرتون قرص ال دی پریودمو عقب انداخته یا باردارم؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بیبی نزدم  بنظرت قرص ال دی اصلا وقتی پریود بشیم همون روز قطع میکنه؟

عزیزم با این علائم نمیشه جواب قطعی داد.علائم دیگه نداری؟حالت تهوع،بی حالی،اگه شک داری بی بی بزن اگه حامله باشی حتما نشون میده

من 1۶ مهر hcg زدم و سمت چپ فولیکول22 و سمت راست هم ۱۹ میل داشتم اقدامم خوب بود و بعدش شدیدا تخمدان هم درد میکرد الان که دو روز مونده موعودم نوک سینه هام حساس شده و تخمدان سمت راستم درد میکنه وقتی عطسه میکنم و سمت چپم سفت شده و درد میکنه و هی احساس ادرار میکنم ولی ترشحات ندارم اصلا بخاطر چیه بارداری یا کیست؟