2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

117 بازدید | 5 پست

سلام دوستان این سوال  دوستمه  سوال خودم نیست . 

با اقایی برای ازدواج داره آشنا میشه ۶ ماه ارتباط دارن . پسره همه جوره اکی تحقیقاتم کردن ازدواج مدرن هم هست 

میگ پسره با خواهر و یکی برادرش رابط خوبی نداره. یعنی با هم خوب نیستن حتی رفت و امد هم ندارن با هم .میگ خودم متوجه شدم  .پسره حرفی نزده . . بنظرتون تو ازدواجشون تاثیر بد میزاره . تو بله برونشم نیومدن . فقط پدر و مادر یه برادر با زنش:  عموش. اومدن . اقا میگ اونا کار داشتن نیومدن ولی دوستم میگ اینطور نیست روش نمیشه بگه

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.برای یه زندگی خوب نیاز به همسر خوب داری که در کنارش خوشحال باشی همین کافیه.یه مثال میزنم پدر شوهر مادر شوهر برادر شوهر خواهر شوهر جاری همگیشون خوب و فرشته اما شوهر آدم بدی باشه،اون همه آدم خوب تاثیری روی زندگی من ندارن فقط من ساعاتی توی اون لحظات خوبم هستم بعدش باید بیام زیر یک سقف کنار شوهر بدم پس زندگی جهنم میشه.اما حالا فرض کن شورهرم خوب باشه اونها بد،زندگیم بهشته چون پیش کسی هستم که کنارش خوشحالم.تشکر که وقت گذاشتین.

بزار پول برات کار کنه نه تو برای پول.

میگ .حدس میزنم خواهرش یه دختری از فامیل شوهرش رو بهش معرفی کرده ‌ اونم قبول نکرد ‌ باهم دعوا کردن . تو حرفاش اوایل رابط ک از هم شناخت نداشتن گفت  . ولی صد در صد مطمئن نیست دلیل قهر بودن خواهر و برادرش اینجوری باشه . . 

خدایا پناه بی پناهان باش خدای مهربونم کاش هیچکی در این سرزمین پهناور غمی نداشته باشه
سلام.برای یه زندگی خوب نیاز به همسر خوب داری که در کنارش خوشحال باشی همین کافیه.یه مثال میزنم پدر شو ...

منم همینو بهش گفتم ولی همش کنکاش می کنه فکرش درگیرشده