2777
2789
عنوان

خانمها یه لحظه بیاید لطفا🙄

196 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان،لطفا راهنماییم کنید.

والا برای عقب افتادن پریود رفتم دکتر،اونم فوری ازمایش و سونو نوشت برای تشخیص بارداری😑

هرچی هم میگم نیییست،باز نوشت.

و گفت اگه منفی بود،آمپول بزن.

من لکه‌بینی دارم،توی لکه بینی آمپول بزنم طوری نیست؟

لعنتی اصن گوش به حرفم نکرد🙄

بعدشم،من دقیقا اون روزایی که ورزش میکنم،لکه‌بینی پیدا میکنم.زیاده،طوریکه نمیدونم پریوده یا لکه‌بینی😔

این دومین دکتریه که رفتم و هیچ کاری برام نکرده.

تا چند روز لکه میبینم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شهری نشستی برو پیش بهترین دکترت ولی حسم میگه نکنه حامله ای شکمت کوچیک ورزش کردی جفتت اومده پایین ...

خودمم همین فکرو کردم،ترسیدم.

فردا جواب آز میاد.

دیروز کارشکم کردم،خییلی خون ازم اومد،اما من اقدام نکردم برا بارداری.

خودمم همین فکرو کردم،ترسیدم. فردا جواب آز میاد. دیروز کارشکم کردم،خییلی خون ازم اومد،اما من اقدام ...

خودمون نمی‌فهمیم این مردا خیلی زرنگند اصلا پیش شوهرت خوابیدی یا نه ؟

چون منم دخترم به دنیا اومد ۱۲ ماهش بود حامله شدم اونم کاندوم بود ولب الان پسرم ۶ سالش 

توی سونو چیزی نشون نداد؟روز چندم پریودت رفتی سونو؟منم اینطور بودم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم

پریود که نشدم.

دیروز عصر نسخه نوشت،سونو گفت الان انجام نمیدم،صبح بیا.

منم گفتم جواب آز بیاد.

بعد،دکتره فقط سونو نوشته برای بارداری،توی اون سونو تنبلی معلوم میشه؟

حدس زدم بی‌فایده‌ست،دیگه نرفتم،تا دوباره برم یه دکتر جدید😮‍💨

خودمون نمی‌فهمیم این مردا خیلی زرنگند اصلا پیش شوهرت خوابیدی یا نه ؟ چون منم دخترم به دنیا اومد ۱۲ ...

ای بابا😁

آخه قرارمون برای سال بعد بود.

استرس گرفتم،بچه هم اگه بود با این خونریزی ها تلف شده 

هر شهری نشستی برو پیش بهترین دکترت ولی حسم میگه نکنه حامله ای شکمت کوچیک ورزش کردی جفتت اومده پایین ...

بعد،من ازدواج کردم اومدم کرج😑

خراب شده رو نمیشناسم،از اینترنت میگردم دکتر پیدا میکنم،بدرد نخور از آب درمیان