2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

648 بازدید | 51 پست

سلام

خانوما اگه کسی اینجا تاپیکمو میخونه که تنبلی تخمدان داشته وباردار شده لطف پیام بزاره

میخوام بدونم تنبلیتون شدید بوده یا خفیف و بعد چه مدت اقدام باردار شدین؟ 

ما تازه تصمیم به بچه دارشدن گرفتیم ولی رفتم سونو گفت تنبلی داری گفتم کم یا زیاد گفت متوسط

یا علی💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم رفتم سونو گفت تنبلی داری به نظرم برو زیر نظر دکتر معاینت کنه و برات دارو و ... بنویسه 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
سلام عزیزم منم رفتم سونو گفت تنبلی داری به نظرم برو زیر نظر دکتر معاینت کنه و برات دارو و ... بنویسه ...

دارو برام نوشته بچه اولمه اگه خدا بخواد دوس دارم تا عید باردار بشم استرس دارم که دیر حامله بشم

شما چندوقته اقدامی گلم؟ 

یا علی💙

من داشتم از نوع شدید الان خدا رو شکر بچه دارم من که درمانی نکردم فقط دو سه سال پیشگیری نمیکنم بعدش بچه دار میشم یعنی به طور طبیعی فقط یکم طول می‌کشه تنبلی جزو درمان پذیرترین مشکلات ناباروریه نگران نباش شاید همین ماه اول که پیشگیری نکردی باردارشدی

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
من تنبلی ندارم ولی خیلیا باردار شدن ....حتما زیر نظر دکتر باش ‌علائم‌تنبلی تخمدان چیه خانما ؟

پریودیام اغلب مرتب بود ولی انگار فهمید دوس دارم حامله بشم هی نامنظم شد

علائم دیگش قند بالا تو ازمایش باوجود سن کم

یا علی💙

فقط اگه اضافه وزن داری وزن کم کن غذاهای سالم بخور سردی جات نخور یا کم بخور در کنارش چیزای با طبع گرم بخور مثلاً ماست پنیر کمتر بخور خرما عسل زنجفیل اینا رو هم بخور چیزای کارخونه ای نخور 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی