یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم منم رفتم سونو گفت تنبلی داری به نظرم برو زیر نظر دکتر معاینت کنه و برات دارو و ... بنویسه
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
من داشتم از نوع شدید الان خدا رو شکر بچه دارم من که درمانی نکردم فقط دو سه سال پیشگیری نمیکنم بعدش بچه دار میشم یعنی به طور طبیعی فقط یکم طول میکشه تنبلی جزو درمان پذیرترین مشکلات ناباروریه نگران نباش شاید همین ماه اول که پیشگیری نکردی باردارشدی
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
فقط اگه اضافه وزن داری وزن کم کن غذاهای سالم بخور سردی جات نخور یا کم بخور در کنارش چیزای با طبع گرم بخور مثلاً ماست پنیر کمتر بخور خرما عسل زنجفیل اینا رو هم بخور چیزای کارخونه ای نخور
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی