یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
عزیزم ان شاءالله دکترت ب بهترین شکل انجام بده عمل رو ...
بینیت گوشتی است با استخوانی
بحث با آدم های نفهم و بی ادب فقط یه حاصله داره و اون هم خسته کردن خودته. به جای اینکه با این آدما بحث کنی و احترام خودت رو پایین بیاری، یک کاری در حقشون انجام بده. به اونها بی محلی کن. بی محلی بهترین جواب در پاسخ به آدم های بی ادب و بی فکره.. خلاصه اگه نمیتونی مودب صحبت کنی رو من ریپلی نکن🙏 من جواب آدم بی منطق رو نمیدم😉تو یچیز میگی من جوابتو میدم بعدم کاربری دوتامون رو هوا میره پس اگه نظری باب دلت نبود هیچی نگو و بی صدا رد شو🤗
به زودی وعده خدا تحقق پیدا میکند و جهان از تاریکی به سمت نور هدایت میشود...در آن روز (( رستاخیز )) صدایی مهیب از آسمان به گوش میرسد و زمین به لرزه در می آید و کوه ها فرو میریزند و آسمان متلاشی میشود و دریا به بیابان تبدیل میشود...ناگاه صدایی طنین انداز از کعبه فریاد میزند "(( انا المهدی ))"و انسان با خود میگوید چه شده است...و آدیمزاد به درگاه خدا فراخونده میشود و اعمال خویش را در این زندگی کوتاه و زود گذر به خدا عرضه میدارد... آنگاه تو ستمکاران و ظالمان را خواهی یافت که گروه گروه روانه دوزخ میشوند و بر اعمال خود میگریند...و کافران را خواهی دید در حالی که با تن عریان از گوشت یکدیگر میخورند ولکن هرگز سیر نمیشوند..و آنان که آیات عظیم را تکذیب میکردند در آتشی جاودان که هرگز خاموش نخواهد شد میسوزند...این وعده خداست و خداوند در وعده خود تخلف نمیکند...((راست گفت خداوند بزرگ و بلند مرتبه))...🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸