2777
2789

چون پریودم منظم نبود هیچوقت،حتی‌شک هم به بارداری نکردم 😭دخترم هنوز تازه ۸ ماهه شده ،‌تست زدم مثبت بود ولی از شدت استرس نگرانی ناراحتی ،حرف بقیه ک هی میگفتن بچت کوچولوئه ،ترس‌ مجدد زایمان انواع آزمایش ها بخصوص ک دخترم زود دنیا اومد وزنش کم بود فوق العاده اذیت شدم تا ۴ماهگی هم وحشتناک اذیتم کرد یعنی فکر کنید ی نوزاد شاید ۸-۹ساعت در طول روز می‌خوابید خیلیییییی کم خواب بود ،خلاصه همینا باعث شد حتی آزمایش هم نرم دو هفته پیش رفتم سونو گفت ۱۸هفته ای،ولی سونو ان تی نرفتم خیلی نگرانم چیکار کنم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بارداری سوم ناخواسته بود .... .....خیلی داغون بودم از لحاظ روحی افسردگی شدید ...اصلا نرفتم بیرون حتی ازمایش ندادم فقط بی بی......تو ماه ۶ رفتم برا تشخیص جنسیت به اسرار مامانم .....فقط فقط همین ی سنو تا ماه اخر یکی دیگه که برا زایمان ......خد ا را شکر هیچ مشکلی پیش نیامد سنم  بالا بود .......الان ی سالش بچه م صحیح وسالم ...

عزیزم من بارداری سوم ناخواسته بود .... .....خیلی داغون بودم از لحاظ روحی افسردگی شدید ...اصلا نرفتم ...

الهی شکر عزیزم ,,مامانم میگه ماهم قدیما سونو ندادیم نگران نباش خیلیا هم اطرافیان هستن ک انجام ندادن ولی من چون برا دخترم خیلیییی‌ آزمایش و سونو هارو به موقع انجام دادم استرس دارم،الان حتی یادم میره قرصامو بخورم در این حد شدم

الهی شکر عزیزم ,,مامانم میگه ماهم قدیما سونو ندادیم نگران نباش خیلیا هم اطرافیان هستن ک انجام ندادن ...

منم  برا دوتا قبلی تمام سنو و مراقبت ماهانه وچکاپ اینا انجام دادم وتمام  مکمل  که میگفتن خوردم.....اما برا سومی هیچ .....الان ماشالا از دوتا دیگه هیچ کم نداره حتی وزنش نسبت به اونا تو نوزاد خدا شاهد بیشتر بود.....