2777
2789
عنوان

وااای همسایه دیوونم کرده😭

260 بازدید | 18 پست

خیلی صداشون زیاده خیلیییی زیاد

هم صدای بچه هاش که همش کشتی میگیرن و همو میکوبن زمین هم صدای تلوزیونشون. ۴تا بچه داره ۳تاش پسر بچه ی تپل و شیطونه

همش همو میکوبن درودیوار من میگم سقفمون اومد رو سرمون،تو مغزمه تاپا تاپشون،صدای تلوزیونشونم فوق العاده زیاده من دارم میشنوم بااینکه خونه هامون ازاین دیوار نازکا نیست،اصلا صدا رد و بدل نمیشه ببینین چقدددددر صدای تلوزیونشون زیاده که میاد پایین😭

دیوانه شدم از دستشون🤦🏻‍♀️چیکارکنم بابا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ سخت  بهشون مودبانه خواهش کنید ک اذیت هستین

بخدا باردارم هستم تا میام یکم استراحت کنم همش صداشون میاد

به مادر بچه ها یبار گفتم بچه هاتون خیلی میپرن بالا سر ما خندید گفت وا صداشون میاد؟؟باشه ارومشون میکنم از فرداش صدا بیشتر شد

بخدا باردارم هستم تا میام یکم استراحت کنم همش صداشون میاد به مادر بچه ها یبار گفتم بچه هاتون خیلی م ...

منم باردارم استراحت مطلقم همش خوابم ببین عین  چی میپرن ۸ صبح گردو میشکنن من همش از خواب میپرم میترسم شوهرم دعوا کنه دیگه باهاشون

منم باردارم استراحت مطلقم همش خوابم ببین عین  چی میپرن ۸ صبح گردو میشکنن من همش از خواب میپرم م ...

اینا میرن مدرسه از ساعت ۸نیستن تا ۱۲ونیم میتونم بخوابم باز من ولی واقعا وای به روزی که تعطیلن،از سر صبح صداشون میاد تا شب ساعت ۳😩

اخری به گفته خودشون ناخواسته شده و دوقلو شدن😅

خوب بازم میخواستن سه تا بیارن خیییییلیه بچه های الان همش تو خونن انرژیشون باید تخلیه بشه زمون قدیم بچه ها خونه همسایه و فامیل و مادربزرگو تو کوچه ها بزرگ میشدن انرژیشون تخلیه میشد الان دیگه توقفسن بهشون حق بده ولی اگه قوانین آپارتمان نشینی رعایت نمیکنن به نماینده ساختمان بگین بهشون تذکر بده