دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من پارسال حدود ۳۰ تومن خصوصی خرج کردم .دولتی که خیلی کمتره .کلا هزینه ای وی اف پایین اومده نگران نباش برو.تو تایپیکام هم هست کارایی که برای انتقال مثبت کردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من پارسال حدود ۳۰ تومن خصوصی خرج کردم .دولتی که خیلی کمتره .کلا هزینه ای وی اف پایین اومده نگران نبا ...
من بیمه ندارم به نظرت زیاد نمیشه اصلا برام انجام میدن یا نه نوزده سالمه فقد تنبلی تخمدان دارم این ماه ۱۲تا فولی داشتم نگرفت حالم بده دوسال اقدام بودم
فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من تابستون مرکز خصوصی انجام دادم، بدون هزینه دارو و سونو و ویزیت، فقط هزینه آی وی اف شد ۲۲میلیون. ۴ت ...
بادفترچه یا آزاد
فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیمه ندارم به نظرت زیاد نمیشه اصلا برام انجام میدن یا نه نوزده سالمه فقد تنبلی تخمدان دارم این ما ...
وای تو کی عروسی کردی که دوساله اقدامی نه بابا با این سنت اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم ای وی اف چیه .پیج فلورا تاجیک رو فالو کن تمام لایوهاشو گوش کن ومو به مو اجرا کن مخصوصا به موقع خوابیدنو حامله میشی .اسم پیجش bardari-flora