2777
2789
عنوان

خانوما هزینه آی وی اف امسال چقدره دولتی و خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 18 پست
وای تو کی عروسی کردی که دوساله اقدامی نه بابا با این سنت اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم ای وی اف چیه .پیج ف ...

واقعا زندگیم تو خطره بچه دار نمیشم مادرشوهر من دنبال زن دومه آخه دوماه صبر میکنم هفته دیگه عکس رنگی میگیرم ببینم چی میشه چشم پیجشو نگاه میکنم و عمل میکنم ممنون عزیزم🌹

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا زندگیم تو خطره بچه دار نمیشم مادرشوهر من دنبال زن دومه آخه دوماه صبر میکنم هفته دیگه عکس رنگی ...

غلط کرده مادرشوهرت هنوز سنی نداری اصلا بهش نگو بچه میخوای بگو نمیخوام .کجای دنیا برای دختر ۱۹ ساله هوو میارن که بچه دار نمیشه من ۳۷ سالمه تازه پارسال حامله شدم .

غلط کرده مادرشوهرت هنوز سنی نداری اصلا بهش نگو بچه میخوای بگو نمیخوام .کجای دنیا برای دختر ۱۹ ساله ه ...

چه کنم مثلا با فرهنگ هم هستن باهام لجه فکر میکنه پسرشو دزدیدم قسم خورده که سرت هوو میارم میخواد عملی کنه من میشناسمش یه زن بی آبرو و بی حیثیتی یبار حامله شدن سقط شد به همه میگفت دروغ میگه بچه اش نمیشه خداروشکر شوهرم به حرفاش اعتنایی نمیکنه وگرنه دیگه کارم تموم بود اما دست به جادوش خوبه تا مرز خودکشی رفتم یه بار میخواستم فرار کنم از خونه به زور تونستم باطلش کنم خدا ازش نگذره نمی‌خوام  دیگه فرصتی رو از دست بدم می‌خوام باردار بشم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍