2777
2789
عنوان

مامانا کسی میدونه

275 بازدید | 9 پست

سلام مامان های مهربون مامان های من دخترم ۱۷ همین برج آنفولانزا گرفت با تب شدید و بدن درد خداروشکر با دارو و دوا بهتر شده ولی از موقعی که آنفولانزا گرفته همش احساس خستگی میکنه و دراز میوفته بیشتر احساس خواب آلودگی میکنه بنظرتون مال آنفولانزا که گرفته هست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالابدنش ضعیف شده کم خون شده بهش غذاهای مقوی بده اگه تا دو هفته خوب نشد یه دکتر ببرش

این ماه همش دکتر بودیم از دکتر غدد بگیر بردمش تا آزمایش و چکاپ خداروشکر مشکلی هم نداشته

این ماه همش دکتر بودیم از دکتر غدد بگیر بردمش تا آزمایش و چکاپ خداروشکر مشکلی هم نداشته

خوب خدا رو شکر . پسرم چن سال پیش آنفولانزا گرفته بود دو نوع دارو میدادم عوارض ش نوشته بود تشویش ذهنی . پسرم کاملا عوض شده بود رفتارش . گریه می کرد جیغ می کشید می ترسید  با اینکه یه هفته بود خوب شده بود بعد یه هفته که داروها رو قطع کردم خوب شد

پسرمن ۶ سالشه همینجور بوده امروز خداروشکر بهتر شده کمتر خوابیده صبح زود که بیدار شده بود بهش شربت زینک پلاس دادم تا اشتها پیدا کنه غذا بخوره جون بگیره انروز بعد از یک هفته طفلی گفت مامان گشنمه🥺