2777
2789
میخام برا دخترم چتد تا وسیله ضروری بخرم انقد گرونه نمیتونم.پیج شال و کیفم دارم هیچکس خرید نمیکنه.انق ...

میفهممت قشنگ درد بدیه یه چیزی و بخوای ولی نشه 

پیچ شال و روسریتون و بذار عزیزم اینجا دوباره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه برام مهم نیستی💔

راستش منم یه دوران فک میکردم دیگه برام مهم نیست ولی فهمیدم همین که دارم میگم برام مهم نیست یعنی هنوزم مهمه...

با خودت روراست باش بذار قلب و مغزت باهم یکی شن اینجوری زودتر همه چی بهتر میشه 

من دلم تنگه،برا برادرشوهری که مثل داداش بود برام،انقد مهربون بود که حد نداشت،تو شهر غریب نذاشت هیچوقت تنها بمونمو غصه بخورم،دلم داره براش پر میزنه ولی ۱۵روزه که دیگه نه میاد نه صداشو میشنوم و نه دیگه قراره که بیاد

خدایا شکرت... 
از اینکه همه دور اطرافیانم بچه دارند و من در حسرت بچه خدا بر سر شاهده حسودی نمیکنم ولی فقط گاهی دلم ...

راستش هنوز مجردم قطعا نمیتونم عمق دردت و درک کنم ولی اطرافیانمون زیاد اینجوری بودن اونام خیلی عذاب می‌کشیدن ولی میدونی تهش چی شد یکیشون رفت از پرورشگاه بچه آورد خداشاهده الان بزرگ شده چهرش کپ مامان باباشه مثل پروانه دورشون میچرخه یه جوری هاشون و داره دیگه همه یادشون رفته که ماجرا چی بوده ... یکی دیگه از فامیلامون تلاش کرد بچه دار شد ... یکی دیگه بچه دار نمیشد با هزار ضرب و زور بچه دار شد فکر می‌کرد مشکلش با شوهرش اینه ولی بچه یک ساله که شد شوهره رفت موند با یه بچه و کلی دغدغه و هزار تا داستان دیگه که باور کن همه حقیقته 

تلاشت و کن عزیزم ولی بابتش سعی کن غصه نخوری شد که مبارک نشدم حتما اینجوری برات بهتر بوده ، دوست داشتی کلی بچه ی بدون مامان هست که دوست دارن تو مامانشون شی...

فکر مردمم بیخیال شو مردم فکر کردن بودن یه فکری به حال خودشون میکردن ، همه هم مشکل دارن تو زندگیاشون ناخواسته یا خواسته سر هم خالی میکنن...

راستش هنوز مجردم قطعا نمیتونم عمق دردت و درک کنم ولی اطرافیانمون زیاد اینجوری بودن اونام خیلی عذاب م ...

قربونت برم عزیزم ❤🌱.

خیلی مهربونی ...💙🌸

هر چی حکمتش بود همون میشه سپردم به خودش میخوام ببینم تهش چی میشه 🌱🌸

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

من دلم تنگه،برا برادرشوهری که مثل داداش بود برام،انقد مهربون بود که حد نداشت،تو شهر غریب نذاشت هیچوق ...

سخته ولی شاد باش که روحش آروم باشه میگن آدم خوبا وقتی دنیای زنده هارو ترک میکنن بازم سر میزنن به اونایی که دوسشون داشتن ولی دستشون کوتاهه نمیتونن براشون کاری کنن برا همین اگه ناراحتی و مشکلاتشون و ببینن درد میکشن 

سخته ولی شاد باش که روحش آروم باشه میگن آدم خوبا وقتی دنیای زنده هارو ترک میکنن بازم سر میزنن به اون ...

خیلی سخته خیلی خیلی سخته،هنوز باورم نشده که دیگه نیست،خیلی دلتنگشم خودش بد عادتمون کردو رفت کاش انقد باهاش صمیمی نبودم که الان اینجوری دردبکشم

خدایا شکرت... 
قربونت برم عزیزم ❤🌱. خیلی مهربونی ...💙🌸 هر چی حکمتش بود همون میشه سپردم به خودش میخوام ببینم ته ...

خدانکنه     فدات بشم من ❤️

الهی به حق ماه تو آسمون برات همونی بشه که بهتره و هرچیم که شد خدا کاری کنه قلبت دوسش داشته باشه