2777
2789
عنوان

اخبار ناراحت کننده

528 بازدید | 32 پست

از بس این چند روز اخبار و حوادث ناراحت کننده خوندم مریض شدم تب خفیف و بی اشتهایی دارم و هیچی خوشحالم نمیکنه

شوکه و غمگینم

میدونم به خاطر روحیه حساسم بهتره اخبار و حوادث رو نخوندم اما از طرفی طاقت ندارم و پیگیرم بدونم آخرش چی میشه... 

نمیدونم چیکار کنم ذهنم آروم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترین خبر این روزا قتل مهرجویی بود منم از بعد اون خبر که خیلی ناراحتم کرد دیگه سعی کردم زیاد دنبال نکنم ولی خب بازم عملا ممکن نیس بلاخره یه جوری ادم مطلع میشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بدترین خبر این روزا قتل مهرجویی بود منم از بعد اون خبر که خیلی ناراحتم کرد دیگه سعی کردم زیاد دنبال ...

اون دیگه ضربه آخر بود بعد از اون مریض شدم مدام پیگیرم ببینم قاتلشو میگیرن یا نه

اون دیگه ضربه آخر بود بعد از اون مریض شدم مدام پیگیرم ببینم قاتلشو میگیرن یا نه

بیخیال کاری از دست هیچکس برنمیاد دیگه خدا به داد دخترش برسه فقط😔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آره برا اونم خیلی دلم کباب شد

خیلیم بچست بیچاره

منم همین مدلیم ،چن روزه نمیرم کانالای خبری

سرشب زدم شبکه دو بدون اینکه چیزی بنویسن ی هشداری ی چیزی شکنجه ی یچه رو نشون میدن احمقا ،حالم بد شده باز

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅