2777
2789
عنوان

پریودی طولانی کمکککک

76 بازدید | 8 پست

بچه ها من همیشه پریودم ۷ روز بود و از روز ۶ ام خیلی کم میشد این ماه هم مثل همیشه روز ۶ کم بود

ولی از روز ۷ بیشتر شد الان روز هشتمه هنوز خونریزی دارم اونم تقریبا زیاد

شما هم تا حالا همچین مشکلی داشتین؟

مشکل از چی میتونه باشه؟! 🥲

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
خب بعضی وقتا کمو زیاد میشه من خودم آخرین پریودیم 12 روز شد... البته من زیاد اینجوری میشم باز نمیدونم

ولی من تا حالا اینجوری نشده بودم میترسم خطرناک باشه

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلی یا مجرد؟این اواخر فعالیت سنگین نداشتی یا دارویی مصرف نکردی؟

مجرد

چرا قرص واسه تیروئید پر کارم

تاثیری داره؟!

از من کلا نامنظمه متاسفانه یه بار بعد از چهار پنج ماه پریود شدم به مدت پنجاه خورده ای روز بعد تو همین ماه مهر یه بار شدم که اصن چند روزی یه بار خونریزی داشتم بعد الان از ۱۲ هم شدم ولی هنوز بند نیومده قبلا بعد از چند ماه میشدم ولی دیگه سر موئدم خوب میشد ولی الان دیگه سر موئدمم خوب نمیشم نمیدونید چی خوبه برای منظم شدن پریود؟ لطفا راهنمایی کنید

خوب اگه تاحالا اینطور نبودی احتمالش هست که تاثیر اون باشه بهتره بادکتر که برات قرص نوشته تماس بگیری ...

چه امضات قشنگه 🥺😍😍

خوشبخت باشین تا آخر عمررررر 😁😍