2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا کسی واقعااااا واقعاا و جدی دوستداره با کمترین زمان ب درآمد برسه شروعش میکنه اونم کار تو خ ...

خیلی وقت دیگه میگی

با آدمی که حرفتو نمی‌فهمه بحث نکن فقط بهش بگو حق با شماست.
حسم میگه یا لدورا یا نفیس

چرا پول رو دوست نداری مگه؟؟؟

مثلا اگه کار کنی بدت میاد پول گیرت میاد ؟و یا بدت میاد مستقل بشی ؟

هم تو خونه ایی هم اعتماد ب نفست میره بالا هم حوصلت سر نمیره هم با آدمای جدید و مثبت آشنا میشی خب اینا بدن ؟؟عزیزه من یکم منطقی باش اگه تو نیاز ب پولشو نداری ولی بقیه شاید داشته باشن 

چجوری میخوای کار کنی پس🤣

نمیدونم😂🤌

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چرا پول رو دوست نداری مگه؟؟؟ مثلا اگه کار کنی بدت میاد پول گیرت میاد ؟و یا بدت میاد مستقل بشی ؟ هم ...

اها پس اینه

من از سال ۹۳تو لدورا کار کردم ی نوع کلاه هس ک باید بزاری سر مردم و هی وعده الکی بدی یارو بره طلاشو بفروشه ماشینشو بفروشه با بدبختی پول گیر بیاره که تو سه ماه ملیبادر شه اخرشم هیچی ب هیچی

ازین کارا ب خودیاتون پیشنااد بدین اگه واقعا خوبه

خاهر مادر برادر

خدایا،مراقب هدیه ی امامرضا باش💜
چرا پول رو دوست نداری مگه؟؟؟ مثلا اگه کار کنی بدت میاد پول گیرت میاد ؟و یا بدت میاد مستقل بشی ؟ هم ...

جلل خالق چی گفتی 

کارت رو معرفی کن

منم حسم رو گفتم

بگو آره اینه کارم چرا سختش میکنی

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

از این مدل هستین که باید معرفی کنین تا بهتون پورسانت یا حقوق بدن بابت جذب نیروی کار؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اها پس اینه من از سال ۹۳تو لدورا کار کردم ی نوع کلاه هس ک باید بزاری سر مردم و هی وعده الکی بدی یار ...

منم قبلا بودم ولی نیاز ب فروش ماشین و طلا نبود

فوقش با یک میلیون خرید می زدی

اونم باید زور میزدی بفروشی ک پولت برگرده

البته واسه بعضیا بد نبود ی درامد کم بود ولی گره از کارشون باز می کرد 

اگه جا بیفتی مشتری خودش میاد سراغت

ولی من ب نتیجه ایی نرسیدم و ولش کردم

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……