2777
2789
عنوان

زندگی تو روستا چقد سخته

774 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

کیا تجربه زندگی توی روستا رو دارن؟

خیلی سخته بخدا خسته شدم

همش کار کار کار 

زن و شوهر و بچه و پیر باید صب تا شب بدوین 

دلم میخاد بیام شهر زندگی کنم شوهرم میگه ماشین نیسان یا مینی بوس بخرم ک تو روستا کار نکنیم دیگ 

خودمم میخام برم کلاس آرایش دائم بنظرتون خوبه؟

فقط میخام یه کاری کنم ک از روستا راحت شم اگه تجربه دارین راهنماییم کنین 

لطفا هم نگین زندگی تو روستا خوبه و آب و هوای خوب دارن و ما آرزومونه روستا باشیم...

روستا فقط برای تفریح خوبه برا زندگی پوستت کنده میشه امکانات هم نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روستا رو دوسدارم آلودگی نداره ارومه اما خوب یچیزهایشم بده

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

تو شهر هم بیای باید کار کنی بدون کار کردن که نمیشه مگر اینکه یه کار بهتر جور کنید

درکل خب شهر از نظر امکانات و رفاه و آپدیت بودن مردم میتونه از روستا بهتر باشه و شاید جای پیشرفت بیشتری داشته باشه

اما معایب خودشو هم میتونه داشته باشه مثل ترافیک و آلودگی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من روستا نبودم ولی جایی بودم ک حاشیه بود و ۹۰۰ متر باید راه میرفتی تا ماشین گیرت می اومد 

جایی بود ساکت و پر درخت و زیبا ولی پارسال بلند شدیم بخاطر دانشگاه دادشم اومدیم مستاجری

ولی دلم برای سکوتش تنگ شده ولی واقعا سخت بود اگ چیزی لازم داشتیم یا حالمون بد میشد بدون ماشین عذاب میکشیدیم تا برسیم به جایی

بنظرم اگ پول داری بیا شهر اگ نداری همونجا بمون

من روستا دوسدارم هواش سردباشه که جک و جونور نداشته باشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️