2777
2789
عنوان

نی نی یارای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 155 پست
وووی کژااال ماشاا... زوور بی عیبی،زووور ل دل نزیکی ،حسی خوشم پیت گرت😍🫠ایژی چن ساله اتناسم ماشاا.. ...

قزات نازارکم منیش فکرم ناکردو اونه زریف بی😁😍😍😍😍😍😍😍 فره فره زریف بویی حیفی ولا شوی خراو نکی

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🙂 کوردم😌
خخخخ اری،قبل ازدواجیش هه ر بوت مهم نه بو قدی؟؟من همیشه بوم مهم بوه🥴حز اکم دسی اگرم ل خوم بلندتر بی

ولا مهم بو ولی اونه زوان باز بو کلاوی نیا سرم🤣🤣🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قزات نازارکم منیش فکرم ناکردو اونه زریف بی😁😍😍😍😍😍😍😍 فره فره زریف بویی حیفی ولا شوی خراو نکی

اوخی دیاره زووور مهربان و دل پاکی بخوا،یاربی همیشه دلت ارام بی انشاا...🫶قه زای تو 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
اوخی دیاره زووور مهربان و دل پاکی بخوا،یاربی همیشه دلت ارام بی انشاا...🫶قه زای تو 

قزات دلکم ایسه اچم فیس اکم ایژم دم پانم دی🤣🤣😁😁😁

ولا مهم بو ولی اونه زوان باز بو کلاوی نیا سرم🤣🤣🤣

🤣🤣🤣منیش اترسم وابسته ی بم ولی دوای ل زندگی حسرت خوم،ایژم عجله نکم شاید داواکاری تر هات،دوایش اترسم ایژن نکا ایتر داواکارم نه بی🥴

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
قزات دلکم ایسه اچم فیس اکم ایژم دم پانم دی🤣🤣😁😁😁

🤣🤣خوا قه زای فیسو هه ی،

🤣🤣🤣منیش اترسم وابسته ی بم ولی دوای ل زندگی حسرت خوم،ایژم عجله نکم شاید داواکاری تر هات،دوایش اترس ...

نبخوا قسم زریفی به شخصیته من دوای اوه اونه خاس بو ایتر خفت قدیم ناخوارد

نبخوا قسم زریفی به شخصیته من دوای اوه اونه خاس بو ایتر خفت قدیم ناخوارد

دودلم بخوا،امرویش دو روژه محتل جوابمه🤕هه مو شتی باشه ،امینیتو اهلاقی خوی 

صورتی به دلتو؟ فقط قدی؟

اری فقط قدی 

اری فقط قدی 

ولا اخلاق له هرچی چته مهمتره. من امه ازدواج دومه اولی ظاهری قدی هرچی چتیه به ظاهر عالی بو ولی اونه بنیام بدرد نخوریکو فقط ۸ مانگ تحملیم کرد جیابومو ولی ام هاوقدین و اخلاقی شکر خاصه امه اچی بو ۴ ساله هاین به یکو شکر راضین واقعا کسی اخلاقی بیت ده هیچ ها برو

ولا اخلاق له هرچی چته مهمتره. من امه ازدواج دومه اولی ظاهری قدی هرچی چتیه به ظاهر عالی بو ولی اونه ب ...

اری،خویشم تجربم هه یه لگل کوری بوم قد بلند بو و هیکل جوان،ولی زور روحیمی داغان کرد،

ولی او بردیا ک بو😬او قدی کوتا بو ،۱۷۵،ولی اونه حسی خوشی پی ادام ،اصلا بوم مهم نه بو قدی😪

اترسم امه عاشقی نه بم  🙁

هاتی بیژه داینیم

ببخشید عزیزم چون اون تاپیک قفل شد نتونستم اونجا پیام بفرستم.

جوابتون رو خوندم،

یعنی اگه یک مرد توی اون ناحیش زگیل داشته باشه معنیش این هست ک قبلت رابطه داشته؟؟

یا اگه یک خانم بعد از ازدواجش اون ناحیش زگیل در بیاد معنیش این هست که از همسرش گرفته یا همسرش قبلاً رابطه داشته؟؟

ممنون میشم کامل برام توضیح بدین آخه نمی‌فهمم یعنی چی این زگیل و بیماری زگیل🤦😬

ببخشید عزیزم چون اون تاپیک قفل شد نتونستم اونجا پیام بفرستم. جوابتون رو خوندم، یعنی اگه یک مرد توی ...

ارع عزیزم،این چیزیه ک اینجا خوندم

میگن ممکنه از استخر و لیزر هم باشه ولی ی بار گفتن ن منتقل نمیشه از اینا 

باید کسی الوده باشه و با رابطه ب شریکش منتقل کنه

هر جوش و زگیلی ن ،شکلش رو سرچ کن گوگل 

کلا سرچ کن زگیل تناسلی،اطلاعاتشو میاره برات

اری،خویشم تجربم هه یه لگل کوری بوم قد بلند بو و هیکل جوان،ولی زور روحیمی داغان کرد، ولی او بردیا ک ...

دی مدتی تکیا قسه که من شوکم اول دفعه هاته داوامو تا صبحا گیریام🤣🤣🤣 وتیان قسه که تکیا قومیشین البته منیش چن روژ قسم کرد هر حسم نو ایتر زک زله اونه محبتی کرد گوجانمی🤣🤣🤣 کم کم خوشم پی هات ایسیش راضیم له انتخابم شکر شاید ظاهری اونه عالی نوی ولی اخلاقی عالیه😍