2777
2789
عنوان

نی نی یارای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 155 پست
دی مدتی تکیا قسه که من شوکم اول دفعه هاته داوامو تا صبحا گیریام🤣🤣🤣 وتیان قسه که تکیا قومیشین البت ...

وی کژی خستمته سه ر هه وا سبحا بیژم باش شمارمی پی بن🥴🤣🤣قسه کم شاید اصلا خوشمان نهات ل یک 🤔

خوا شکور ک راضیت بقوربان،زووور ب یک اخون بخوا،یاخوا هه ر وا دلتان لای یک خوش بی

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
وی کژی خستمته سه ر هه وا سبحا بیژم باش شمارمی پی بن🥴🤣🤣قسه کم شاید اصلا خوشمان نهات ل یک 🤔 خوا ش ...

قزات دلکم بخوا من رایتر هاته داوامو شوم پی نکرد چو ژنی خواست منیش شوم کرد من زوتر جیا بومو اویش مشکلی بو تک ژنکیا جیا بو دواره هاتو بازم خوشم پی ناهات اگر بزانی او شو خواستگاریه چنی گیریام🤣🤣🤣🤣🤣 هر وتیان زورت لی ناکین هر قسه که تکیا چ کم کم خوشم هات😐😐😐😐

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🙂 کوردم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارع عزیزم،این چیزیه ک اینجا خوندم میگن ممکنه از استخر و لیزر هم باشه ولی ی بار گفتن ن منتقل نمیشه ا ...

ببخشید زیاد سوال میکنم🙏

ولی مثلاً از کجا میفهمن،یا از کجا اون نفر اول میگیره؟

ممکن نیست کسی همون‌جوری تو بدنش داشته باشه؟

ی دونه هست یا زیاد هست اون زگیل ها توی اون ناحیه؟🤦معذرت میخام🥴

میترسم عکسشو ببینم حالم خراب بشه🤦🤦🥴🥴

ببخشید زیاد سوال میکنم🙏 ولی مثلاً از کجا میفهمن،یا از کجا اون نفر اول میگیره؟ ممکن نیست کسی هم ...

والا من مجردم خیلی اطلاعاتی ندارم 🤣همون گوگل سرچ کن ،یا همین نی نی سایت سرچ کن تجربه بچه ها رو بخون 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅
قزات دلکم بخوا من رایتر هاته داوامو شوم پی نکرد چو ژنی خواست منیش شوم کرد من زوتر جیا بومو اویش مشکل ...

وووی زور ناخوشه او حست وا اونه یش گریاوی😂ولی پیاو زولن لوسن دولع تو دوله تو کرمان اکن😬😂🤣🥴

وووی زور ناخوشه او حست وا اونه یش گریاوی😂ولی پیاو زولن لوسن دولع تو دوله تو کرمان اکن😬😂🤣🥴

اخر به قول تو هر پیاگی هنر کر کردنی نیه🤣 البته کر کردن موقتیه. هنر عاشق کردن و اوه ی که پیاگ بیت قسه کانی راس بی نه فقط بو کر کردن. بزانه چونه قول من اکی فرصتی به ایسه خو ازا عقد ناکن. فوریش علنی مکنو جاری هر قسه کن زانیت خاسه جا خواستگاری

خخخخخ بازم مرررررسی ک جواب دادی🙏🙏😊🌹🌹🌹😘😘

🫶😘

اخر به قول تو هر پیاگی هنر کر کردنی نیه🤣 البته کر کردن موقتیه. هنر عاشق کردن و اوه ی که پیاگ بیت قس ...

اری به خوا وایه،زور خوشه پیاو بزانه چون رفتار کا عاشقی بی،نازانم ولا بزانم چون اوی خوا چی پی باشع🤕

اری به خوا وایه،زور خوشه پیاو بزانه چون رفتار کا عاشقی بی،نازانم ولا بزانم چون اوی خوا چی پی باشع🤕

ولا فرصتی پی به ازا ردی مکرو شاید بیته قسمت اشیکمان خوارد😋😍

ولا فرصتی پی به ازا ردی مکرو شاید بیته قسمت اشیکمان خوارد😋😍

وه ی کژی شه و وتم سبحا ایژم پی اشنا بین،الان ایژم نااااا ویلی ک🤕😂😂👩‍🦯هه ر شو ناکم 

وه ی کژی شه و وتم سبحا ایژم پی اشنا بین،الان ایژم نااااا ویلی ک🤕😂😂👩‍🦯هه ر شو ناکم  

نه منطقی رفتار که بیسه خو آزا نایت عقدو کا. قسه که تکیا حداقل هفته ی زانیت اصلا نانیشگیته دلتو جواوی که. البته هرجوری خوت خاستر ازانی

نه منطقی رفتار که بیسه خو آزا نایت عقدو کا. قسه که تکیا حداقل هفته ی زانیت اصلا نانیشگیته دلتو جواوی ...

من ب حالی به نم😂باش ایژم اشنا بین

@بهارکم_نفسکم بێ ئێرە

من ب حالی به نم😂باش ایژم اشنا بین

ان شالله هرچی خیره نازار. وقتی قسمت بیت خوت هیچکاره ی یکرا چاو باز اکی چ له پالتو خفتگه پرخه ی تی🤣🤣🤣🤣🤣 وتم خو من پنج سال قبل هات شوم پی نکرد چون خوا کردویه قسمت الان هامه مالیا😐🤣🤣