برای پخت مرغ
مرغ و میریزم داخل قابلمه با یه مشت نمک و تا نصف قابلمه آب میزارم یه ربع بجوشه بعد ابشو خالی میکنم قشنگ میشورمش
کلی پیاز (دو سه تای بزرگ)خلالی میکنم یا نگینی درشت با ادویه فراوووون نمک زردچوبه فلفل سیاه و قرمز و هرچی ک دوس دارین و مرغ و کمی روغن درشو میبندم شعله خیلی کم بدون آب و با اب پیاز کاملا پخته میشه و پیازا کاراملی میشه
اخرای پخت اگه لازم بود بازم روغن
و آبلیموی فراوون میریزم و میزارم قشنگ به خوردش بره
فقط شعله کم باشه