2777
2789

چند سالته؟

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۷

رفته دیگه دختر بالغی هم هستی شما

گریه کن عب نداره ولی بعد یه مدت سعی کن خودت حال خودت رو خوب کنی و بلد شی عزیزم

‌ما در زمینی قابل اشتعال زندگی می کنیم.همیشه آتش هست.همیشه خانه ها از دست می روندو زندگی ها گم می شوندولی هیچکس چمدانش را نمی بنددو به چراگاهی امن تر نمی رود.فقط اشکشان را پاک می کنندو مردگانشان را دفن می کنندو بچه های بیشتری می آوردندو جای پایشان را محکم تر می کنند.استیو تولتز |
خیلی از نی نی سایتی ها گفتن ختم چله بردار.

درسته اما وقتی اون نمیخوادت چ فایده داره اخه اگ بخوادت خودش برمیگرده

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
رفته دیگه دختر بالغی هم هستی شما گریه کن عب نداره ولی بعد یه مدت سعی کن خودت حال خودت رو خوب کنی و ...

سخته....بعد ۵سال رفته....ن میتونم باکسی دیگ ازدواج کنم ن میتونم فراموشش کنم

خیلی حس بدیه افسردگی شدیدگرفتم

منم همش میخوام از ذهنم بره ولی نمیشه کلی تلاش کردم بهش برسم فکر کن فقط از دور میدیدمش یکطرفه. این آرزو به دلم میمونه که حتی باهاش حضوری حرف هم نزدم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱