2777
2789
منم همش میخوام از ذهنم بره ولی نمیشه کلی تلاش کردم بهش برسم فکر کن فقط از دور میدیدمش یکطرفه. این آر ...

اهان...ن من ۵سال باهاش بودم یهو رفت.گف میره ازدواج کنه...هنوز مجرده....برام دعاکن ...

شما فک کنم خیلی حساسی اینجور ک پیداس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشما ارتباط داشت؟

نه عزیزم از دوشهر جدا بودیم کلی درس خوندم دانشگاه برم نزدیکش حالا که بهتر شده خواهرش باهام ارتباط داره چند روزیه حس میکنم رل زده🤦‍♀️

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

اهان...ن من ۵سال باهاش بودم یهو رفت.گف میره ازدواج کنه...هنوز مجرده....برام دعاکن ... شما فک کنم خی ...

نه من باهاش ارتباط نداشتم آره کلا وسواس دارم قبلا حدود۷۰۰ تا فالو کرده بود الان شدن ۵۵۰ تا وفالوورهاش هم کم شده من فکر میکنم رل زده میخواد رلش نفهمه چیا فالو کرده میدونم فکرم مسخره هست😂اما من از شما کوچیکترم ولی به عنوان خواهر کوچکتر سخته ولی اگر کسی شمارو نخواست شما هم توی زندگیت کمرنگش کن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱