لطفا کسایی که سقط مکرر داشتن کمک کنن چجوری مشکلشون حل شد؟ من ۴ بار سقط کردم دوبار طبیعی باردار شدم، دوبار ivf کردم مثبت شد ولی همون هفته های ۶ رشدش متوقف شد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم تو خیلییییییییی استرس داری فقط یه چیزی بهت میگم..مگه خدا اون بچه رو نمیخاد بتو بده چرا انقد ذهنتو در گیر میکنی بخدا بگو به توکل نام اعظمت خدایا به تو توکل کرده ام خودت بچمو حفظ کن والبته 4 قل و ایه الکرسی و تسبیحات حضرت زهرا.....فقط همین
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
استرس دارم ولی نمیرم دکتر که اروم باشم بازم نتیجه نمیگیرم میرم دکتر بازم نتیجه نمیگیرم راحت حامله ...
گلم فقط توکل کن دکتر واسطس....اگه میتونی دمنوش بابونه بخور ایشالللللببببه نتیجه میگیری..یکی داشتیم همینجوری بود خورد حامله شد سقط نکرد
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
عکس رنگی رحمم سالم بوده ممکنه بعد عکس که چندبار سقط کردم مشکل بوجود اومده باشه؟
اگه اونجا چیزی نگفتن بعیده عملا
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ازمایشای ایمنی و انعقادی دادم، از بعد انتقال انوکساپارین و قرص خوردم ولی بازم رشدش متوقف شد دکتر جن ...
آره خب صددرصد تو باید همون اول روی جنینا میدادی آزمایش کنن ک مشکل از چیه!زودتر پیگیر شو فعلا هم اقدام ب بارداری نکن چون خطرناکه و اول مشکل رو بفهم درمان کن بعدش اقدام
اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞