2777
2789
عنوان

سقط حتی با آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2476 بازدید | 24 پست
سلام عزیزم شما باردار نشدید؟؟ منم آی وی اف کردم دفعه چهارم واسم گرفت ولی خیلی زود سقط شد و خوشیم خی ...

سلام عزیزم نه دکترمو عوض کردم باز ازمایش جدید دارم

فردا برم ببینم چی میگه

واسه من رشدش متوقف میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، منم سه سال و نیمه اقدامم. باردار نشدم. یه کیست آندومتریوز کوچیک توی یکی از تخمدان هام دارم. اما دکترم میگه عملا ناباروریت بدون علته چون با این کیست هم خیلیا طبیعی باردار میشن. پارسال یه بار ivf کردم توی 7 هفته رشدش متوقف شد. امسالم دقیقا همون اتفاق افتاد. آزمایش کاریوتایپ دادم سالم بودم. ذخیره م یکم کمه برا همین تعداد جنین هام زیاد نمیشه. برای تعیین سلامت جنین زیاد نیازه :( کسی بوده با این شرایط ولی بارداری بعدیش موفقیت آمیز بوده. یا طبیعی باردار بشه و بمونه براش؟

سلام، منم سه سال و نیمه اقدامم. باردار نشدم. یه کیست آندومتریوز کوچیک توی یکی از تخمدان هام دارم. ام ...

من ۴ تا سقط داشتم

و الان دکترم احتمالا سرم تزریق میکنه

چون خیلیا سرم ivig یا اینترالیپید استفاده کردن و مشکلشون حل شده

دکتر هم از من پرسید ک قبلا استفاده کردم؟ که استفاده نکرده بودم

من ۴ تا سقط داشتم و الان دکترم احتمالا سرم تزریق میکنه چون خیلیا سرم ivig یا اینترالیپید استفاده ک ...

این سرم برای چی استفاده میشه ؟ مشکل انعقادی یا ایمنی ؟ من دکترم میگه احتمال زیاد مشکل از جنین هاست و مشکل کروموزومی دارن. 

سقط های توی هفت هفته میگن علتش اکثراً اینه. شما توی چند هفته از دستشون دادید ؟

سلام گلم منم مشکل شما رو دارم  دوبار بارداری طبیعی که رشدشون متوقف میشه  شما نسبت فامیلی ...

فامیل نیستیم

دکترمو عوض کردم وهرچی ازمایش بوده دادم

فعلا دلیلی نگفتن

دکتر جدید نمیدونم چه داروهایی بده

این سرم برای چی استفاده میشه ؟ مشکل انعقادی یا ایمنی ؟ من دکترم میگه احتمال زیاد مشکل از جنین هاست و ...

دکتر قبلی هم بمن گفته بود جنین هارو ازمایش کنیم ولی همینجا دیدم ینفر با کلی هزینه اینکارو کرده و نتیجه نگرفته

سرم رو نمیدونم برای مشکل ایمنی یا انعقادی میدن

ولی یکی از درمانها برای سقط همینه خیلیا نتیجه گرفتن

سلام

منم تقریبا مشکل شما رو دارم

یه بارداری طبیعی ولی سقط به علت تشکیل نشدن قلب جنین

یه بارداری خارج از رحمی

و حالام که ای وی اف کردم و مثبت شد ولی تو هفته ۷ رشدش متوقف شد😭😭😭

حالام منتظرم تا سقط بشه

خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم

نمیدونم علت این همه اتفاقای بد چیه

اسپرم همسرت اوکی بود؟