2777
2789
عنوان

سیرابی به سبک طباخی ها کسی بلده

482 بازدید | 33 پست

سلام من یکبار بیرون سیرابی خوردم خیلی خوشمزه بود 😋حالا سیرابی داریم ولی نمیدونم چجوری درست کنم مثل مال بیرون بشه و خوشمزه ،سری های قبلی هرچقدر سیرابی رو می پختم بازم نرم نمیشد نمیدونم چرا

اگه بلدید راهنمایی کنید 

آماده ها هیچی نمیزنن 

فقط پیاز درسته بنداز و آخرشم نمک بزن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو قابلمه یا زودپز برارم؟

قابلمه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بیرونیا نخوردم ولی ما پیاز میریزیم وتفت میدیم وحبوبات هم میریزیم نخود وکمی ماش وعدس یا بلغور جو وگندم واخر سر یا با رب انار میخوریم یا دوست دارین ابلیمو ادویه هم زردجوبه وفلفل وزیره میزنیم

وااای مال من عالی میشه

ازشب قبل میذارم باطراوت ملایم بپزه اول کف شو بگیریعنی بذاریه ربع بیس دقیقه بپزه بعدآبشوبیرون بریز قشنگ بشورش بعدآب بریزروش پیازرنده کن بازردچوبه ویکم آبلیمو وپودر سیرقشنگ بذارتاصبح بپزه 

بنظرتون چند ساعت زمان می بره بپزه ،نمیدونم چرا دفعه های پیش یکم سفت میشد سیرابیم 

چهار تا شش ساعت باشعله ی کم 

آب هم زیاد نریز