2777
2789

منو و نامزدم یه سال دوست بودیم و تو اون یه سال هیجوقت دستش بهم نخورده بود یعنی نه بوس نه هیچی مثلا فقط شاید لپمو کشیده بود  خلاصه زد و ما نامزد شدیم البته هنوز عقد نکرده بودیم فقط چند بار دستمو گرفت 

اومدم اینجا تاپیک زدم قضیه رو تعریف کردم بیشتریا گفتن وای دختر این حتمااا سرد مزاجه و مشکل داره و فلان و این حرفا خلاصه حسابیی ترسیدم😂🤦🏻‍♀️گفتم نکنه واقعا مشکل داره🤔

اقا از اون به بعد هررر وقت که همو میدیدم هی تو دلم میگفتم چرا بوس نمیکنه چرا بهم دست نمیزنه  اصلا این مرد هست🤦🏻‍♀️😂حتی به سرم زده بود خودم یه حرکتی بزنم اما خداروشکر شجاعتشو نداشتم وخجالتی بودم🤦🏻‍♀️😅خیلی دوران سمی بود🤕😂شما چی تا حالا اینجا اشتباه راهنمایی شدین؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

نوچ خدارو شکر عاقلاش گیرم اومدن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه تورو 

چیشد ب نتیجه رسیدین؟😂😂 

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

نوچ خدارو شکر عاقلاش گیرم اومدن

البته اون بنده خداها تقصیر نداشتن شاید من بد توضیح دادم🤦🏻‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
من یادمه تورو  چیشد ب نتیجه رسیدین؟😂😂

نتیجه چی؟😂

نتیجه چی؟😂

ب دعای کمیل رسیدین یا نه؟😂 یا بازم پیشنهاد بدیم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

قبول نیست الان باید ثابت کنی😂

وای خدا اینقد میخندم😂 بعضی کاربرا هستن هرکی هرچی مینویسه زیرش مینویسن فقط عکس!

بعضیام تاپیکو نخونده فورا مینویسن تو چند سالته اون چند سالشه😂

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
الان برعکسش شد ینی؟ 😐😂

هنوز که نرفتیم خونه خودمون😅ولی خب الان از رفتاراش میفهمم اونموقع بخاطر رفتارای خودم بوده🤦🏻‍♀️

اینجا من فکر میکنم تقریبا نصف راهنمایی‌ها درباره‌ی موارد مشابه مورد شما میتونه اشتباه باشه بیشتر هم منظورم مسائل عاطفیه مثلا میگن سرش یه جا دیگه گرمه سرگرمی‌ای و... (البته ممکنه هم در مواقعی اینا واقعا درست باشه)

ولی به نظرم یه سری چیزاها رو اصلا نمیشه از رو یه تاپیک و دید یه طرف ماجرا متوجه شد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هنوز که نرفتیم خونه خودمون😅ولی خب الان از رفتاراش میفهمم اونموقع بخاطر رفتارای خودم بوده🤦🏻‍♀️

امضات آهنگه دانلودش کنم؟😅

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ب دعای کمیل رسیدین یا نه؟😂 یا بازم پیشنهاد بدیم

نه به اصل اون ماجرا نه😂نه جان هر کی ددس دارین پیشنهاد ندین 

یعنی خدا میدونه تو ذهنم چقدررر عیب و ایراد گذاشته بودم روش😂

نه به اصل اون ماجرا نه😂نه جان هر کی ددس دارین پیشنهاد ندین  یعنی خدا میدونه تو ذهنم چقدررر عی ...

😂😂 ما خوبیتو میخاستیم ب مولا