2777
2789
عنوان

یه خاطره بگم از راهنمایی کردنای اینجا و تباه بازیای من 😂🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 66 پست
پردیس خوبی عزیزم نیستی چرا

سلام گلم😍قربونت برم منم خوبم یکم درگیر کارا هستم

تو چطوری خوبی❤️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خداروشکر. نیستی عادت نداریم به این همه نبودنت🥺😍❤️

عزیزممم😍😍😍چقدر شما مهربونین🥺😍چشم تاپیک میزنم😘

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

سلام پردیس گلی خوبی؟یه مدته خبری ازت نیست امیدوارم درگیر مراسم عروسی واتفاقای خوب زندگی باشی💚ازخودت یه خبربده

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

سلام پردیس گلی خوبی؟یه مدته خبری ازت نیست امیدوارم درگیر مراسم عروسی واتفاقای خوب زندگی باشی💚ازخودت ...

سلام عزیزدلم😍😍 قربونت منم خوبم تو خوبی ❤️ببین باورت میشه میخواستم یه روز تگت کنم ولی اسم کاربریت یادم نمیومد میگفتم خدایا شرلوک هلمز بود چی بود😂🤦🏻‍♀️

والا یکم درگیر کارای بازسازی خونه هستیم  حالا مراسم که فعلا مونده ولی خونه هم تقریبا کاراش داره انجام میشه برای خرید وسایل جانبی بیرون میریم

سلام عزیزدلم😍😍ببین باورت میشه میخواستم یه روز تگت کنم ولی اسم کاربریت یادم نمیومد میگفتم خدایا شرل ...

دل به دل راه داره😍❤امیدوارم همه چی همونجوری پیش بره که ازدلت میگذره عزیزمممم

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

دل به دل راه داره😍❤امیدوارم همه چی همونجوری پیش بره که ازدلت میگذره عزیزمممم

ممنووون فدات بشم همچنین خودت امیدوارم همیشه لبت خندون باشه❤️😍