2777
2789

سلام شش سال پیش پام پیچ خورده تاندونی آسیب دید..دوماه نشد راه برم...بعد دوماه انقددد ذوق کردم ک میتونم راه برم...خدامبدونه..

اما درد پام موند..وقتی از خواب بیدار میشم بخام راه برم چن دقیقه نام درد می‌کنه ..یا مثلاً یهو پاشم راه برم...

این وسط پامم تند تند پیچ میخوره..

دوباره ماه پیش پیچ خورد...سه روز خیلی درد گرف...ولی ورم اینا نکرد...الان دردش جوری شده بخام پاشم یهویی راه برم..پام انگار خواب رفته و چند قدم میانگین و بعد راه میرم درست میشه و البته خیلیم درد می‌کنه...بنظرتون چه دکتری برم؟؟؟

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ارتوپد برو

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی پام پیچ میخورد  برای کفش بد هم هستا لژ دار مخصوصا

من حتی بدون کفش و با دمپایی و بدون دمپایی هم پیچ میخوره...بعد اون حادثه یجور حس میکنم توی پام خالیه..قسمت مچ حس میکنم خالیه حسمو نمیتونم دقیق بگم

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

شاید نیاز باشه آتل ببنده یاگچ بگیره یا بگه با باند کشی یک مدت ببند یا یک مدت مچ بند طبی بندازی. 

دکتر بری بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شاید نیاز باشه آتل ببنده یاگچ بگیره یا بگه با باند کشی یک مدت ببند یا یک مدت مچ بند طبی بندازی.  ...

آره ولی شش سال پیش پیچ خورد بعد اون اینجور شد

شاید پوکی استخوان

ن هیچ قسمت بدنم اینجور نیس..این فقط همون قسمت پامهه که شش سال پیش آسیب دید...دقیقا حس میکنم قسمت مچ پام خالیه

ن هیچ قسمت بدنم اینجور نیس..این فقط همون قسمت پامهه که شش سال پیش آسیب دید...دقیقا حس میکنم قسمت مچ ...

یه عکس برو ببین پات تو چه وضعیه

شاید از همون پیچ خوردگی آسیب دیده 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
ن هیچ قسمت بدنم اینجور نیس..این فقط همون قسمت پامهه که شش سال پیش آسیب دید...دقیقا حس میکنم قسمت مچ ...

هی خواهر منم یه ماه پیش پام افتاد تو چاله و بدجور پیچ خورد تا چندروز پیش تو گچ بود.تو نت نوشته پا عادت میکنه به پیچ خوردن .الان وقتی راه میرم هنوز یه خرده درد داره ولی نگرانیم فقط از پیچ خوردگیهای مکرره😩

برو ارتوپد امپول میزنه به پا برای جلوگیری از پیچ خوردن و گچش میگیره تا دوهفته که پا بعد امپول ثابت بمونه

هی خواهر منم یه ماه پیش پام افتاد تو چاله و بدجور پیچ خورد تا چندروز پیش تو گچ بود.تو نت نوشته پا عا ...

آره شش ساله زیاد پیچ میخوره پام..فقط پای چپم پیچ میخوره ک قبلاً تاندونی آسیب دیده بود..

اگ گچ میگرفتیش اینجوری نمیشد

شاید...همش حس میکنم خالیه اون قسمت هیچی نیس توش😐