2777
2789
عنوان

سردی شوهرم

391 بازدید | 35 پست

سلام خانما شوهرم خیلی سردشه ازسرکاردیرمیادخونه کلا همش میگه پاشوبریم توخونه مامانت بمون من بیرون کاردارم امروزداماشون زنگ زدبیاپیشم منم خیلی کمرم دردمیکنه میگه بروخونه مامانت حالت بدشداونا پیشت باشن میگم توشوهرمی توباید ببری بهش برخودبهم میگه ریدم توروزی که تورودیدم مثلا عاشقم بود😭😭

خانوادمون ۴نفرشده خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد چن سال تغییر کرد؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بعد یه مدت خودتم بی تفاوت میشی و تحملش برات راخت تر میشه...دور از تو مثل مرده متحرک...دیگه محلت هم میبینی نمیترتی بپذیری میشی یه تیکه یخ

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...
خب منم همش روم نمیشه خونه مامانم باشم مگه اینم میشه اهه

خانمه گل . به هیچ وجه خونتو ترک نکن . فک کنم متوجه باشی چی میگم بهت 

بمون مرتب کن به خودت برس فضا رو محیا کن تا شوهرت برسه به طریق مختلف سوپرایزش کن اگه ادم باشه واقعا اگرم ادم نباشه که هیچ

شاید عصبانی بوده😔

اخه چندوقته اینجوریه حتی بابچمم ده دقیقه پیش میمونه سرش دادمیزنه الکی خودمم باردارم مثلا میگه خستم کردی هی الکی میگی اینوبخردرحالی که فقط تاالان یه بارفقط گفتم خرمالوبخر نمیدونم چرااینجوری شده😭😭😭

همه اولش جوری رفتار میکنن که خودشونم عاشق خودشون میشن.. درکت میکنم همچین آدمی توی زندگی منم هس ...

میشه تجربه ات رو از ازدواجت بگی 

با مردا چجوری برخورد کنیم 

چجورین کلا 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

ببین قوی باش و کم کم دوباره اونا جذب خودت کن , زندگی هنینه دیگ , تو همه زندگی ها زن و شوهرا ممکنه در یه برهه ای به هزار و یک دلیل یکم از هم سرد بشن , اما طرق مقابل باید زرنگ باشه و جا نزنه قوی باشه و با کلی سیاست و محبت و چرب زبونی دوباره زندگی شو بسازه ,, البته اگر نمیخای باهاش زندگی کنی و میخای اوضاع بدتر شه تو هم مقابله ب مثل کن و جوابش رو بده و کم محلی من و هزار تا چیز دیگ

خانمه گل . به هیچ وجه خونتو ترک نکن . فک کنم متوجه باشی چی میگم بهت  بمون مرتب کن به خودت برس ...

بخداسعی میکنم زیادنرم خونه روتمیز میکنم همه کارمیکنم اصلا توجه نمیکنه بعدمیگه پاشوبریم خونه مامانتیابمون نمیرم دعواراه میندازه پسرمم میترسه😔😔😔

اخه چندوقته اینجوریه حتی بابچمم ده دقیقه پیش میمونه سرش دادمیزنه الکی خودمم باردارم مثلا میگه خستم ک ...

نمیدونم چرا مردها خانومشون باردار میشن دیوونه میشن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹