2777
2789
عنوان

من و دخترم❤ ۰۲/۰۷/۲۴

389 بازدید | 12 پست

چند روز پیش هوا بارونی بود و رعد و برق خیلی شدیدی زد من خیلی ترسیدم دختر خوشگلم اومد پیشم بغلم کرد گفت نترس بابا حواسش هست من پیشتم 

خیلی حس مادرانه داره بهم تازه گاهی اوقات صدام میزنه بچم 🥰🥰🥰🥰

خلاصه امروز من سرکار بودم و خانم کوچولو خونه مامانمینا بود که امروزم خیلی بارندگی شدید شد و باز هم رعد و برق 

مامانم برام تعریف کرد ما دیدیم وروجک رفته پشت مبل قایم شده عین ابربهار گریه میکنه میگه مامانم از رعد و برق میترسه 

الهی فداش بشم چقدر حواسش بهم هست آخه 

حق دارم درسته بخورمش یا نخ

اومدم خونه بهم میگه عمو به بابا گفت بیا بابا بهش گفت منتظر خانونم (خانوممم) 

بهش میگم خانون بابا کیه مگه با ناز میگه خانونش تویی دیگه بهمم میخنده 

جوگیر خانون😉 امروز به مامانم گفته میخوام برم برای نی نی تو شمکم لباس بگیرم 😅😅😅😅

آخه  خالش نی نی تو راهی داره❤❤❤

دوست داشتین برای سلامتی این دو تا نی نی یه صلوات مهمونم کنید بوس به همتون   

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد حس خوبی گرفتم از تاپیکت چقدر مهربوووونه خانون کوچولو😍😍خدا حفظشون کنه هر دوشون رو😘😘

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

خدا حفظش کنه برات الهی یه گل دختر هم نصیب من بشه❤️😍

الهی آمین انشاله به زودی یه دختر شیرین زبون نصیبت بشه 

منم صلوات فرستادم برات

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
چقد حس خوبی گرفتم از تاپیکت چقدر مهربوووونه خانون کوچولو😍😍خدا حفظشون کنه هر دوشون رو😘😘

مرسی عزیزدلم😘😘 تاپیک زیاد دارم ازش برو بخون 

آره خیلی مهربونه عزیزدلم 

ای جاااانننممم 🥰خدابرات حفظ کنه گلم.....اگ ممکن برا منم دعا کنید دخترم ۴سالشه بزودی بتونم منم ازاین ...

الهی آمین حتما حتما میشنوی انشاله 

براش دعا میکنم وروجک بیدار بود بهش میگفتم اونم صلوات بفرسته

ای خدا جیگرشوووو آخه😍😍 بیشتر از قبل بیقرار اومدن دخمل مامانی شدم😍😍 دعاکن منم دخترمو ب موقع و ب س ...

آخی عزیزم انشاله به سلامتی دنیا بیاری و بغلش بگیری دخمل قشنگتو

فدات بشم مهربونم خداوروجکتو برات نگهداره گلم😘

ممنون عزیزم خدا هم کوچولو خوشگلتون حفظ کنه و همیشه سلامت باشه