2821
2789
عنوان

ایییی درد میکنه😭😑

304 بازدید | 10 پست

الان شصت پای چپم اون قسمت گوشتیه بغل ناخون 

مثل چییی درد میکنه نمیزاره بخابم اصلا 😭

چیکار کنم خوب شه اخه

من کنکوری تنهای شبم مهر خاموشی برلبم سلامتی هرچی کنکوریه بمولا تعصبتونو میکشم تعععصبب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قرمز و ملتهب شده عفونت کرده باید دارو مصرف کنی یا از عطاری یه موادی هست بگیری استفاده کنی تا عفونتش خوب بشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگر قرمز و ملتهب شده عفونت کرده باید دارو مصرف کنی یا از عطاری یه موادی هست بگیری استفاده کنی تا عفو ...

نه قرمز نشده  😑😭

من کنکوری تنهای شبم مهر خاموشی برلبم سلامتی هرچی کنکوریه بمولا تعصبتونو میکشم تعععصبب

نه قرمز نشده  😑😭

خب اگه قرمز نشده نباید خیلی درد بکنه ناخنت رفته تو گوشت باید درش بیاری

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
روغن دنبه گرم کن.زردچوبه و نمک دریا قاطیش کن. بذار روش پلاستیک بکش و ببند

اخه الان کسی توجه نمیکنه همه خوابن منم ک نمیتونم خیلی ترسیدم تو نت خوندم علائم ام اسه

خب اگه قرمز نشده نباید خیلی درد بکنه ناخنت رفته تو گوشت باید درش بیاری

وای😐🥲

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز