2777
2789
عنوان

مامانا معلم دخترم یه شعر داده گفته نقاشی بکشند😐

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 51 پست
اگر کمی راهنماییشون  بکنیم ذهنشون باز میشه

بهتر از اینه که جواب رو آماده تقدیمشون کنیم

مثال میزنم گلم تا متوجه موقعیت بشید،  مثلا: 

به بچه ای که پشت در میمونه، بهش یاد بدیم که برو خونه همسایه و کلید رو ازش بگیر (سریعترین راه حل،  بدون اینکه اجازه بدیم خودش هم فکر کنه) 

حالا از بچه بپرسیم که اگر پشت در موندی، چیکار میکنی؟ 

قطعا چند تا فکر که میاد تو ذهنش رو بهمون میگه، حالا درست و اشتباهش رو تشخیص میدیم، بعد هدایتش میکنیم که کدوم راه حل بهتره،،،،،  اینطوری چند راه حل رو هم پیشنهاد داده (پرورش ذهن خلاق و انتزاعی)  و هم از بین چند تا پیشنهاد،  یکی رو انتخاب میکنه که تو اون لحظه درسته (پرورش عزت نفس و قدرت تصمیم گیری) 

حالا بنظرتون کدوم بهتره. 

البته که مثال زیاده و من فقط همین یه مورد رو تایپ کردم، اما بهتره همیشه لقمه آماده رو در اختیار بچه نذاریم، اجازه بدیم خودش هم تجزیه و تحلیل کنه، اگر نشد حالا کمکش کنیم، و بــــاز هم پیشنهاد خودش رو ترجیحا انتخاب کنیم طوری که ما شاخ و برگ داده باشیم فقط

خب انتظارشون هم باید در حد فکر بچه باشه  بعدا تو کلاس باهم حرف بزنن و کم کم به نتیجه برسن باهم ...

من نخواستم اشاره ی مستقیم بکنم.ای کاش بعداً توی کلاس درباره ی اشعار حافظ صحبت کنند

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر از اینه که جواب رو آماده تقدیمشون کنیم .  مثال میزنم گلم تا متوجه موقعیت بشید،  مثل ...

منم نخواستم بهش اشاره ی مستقیم بکنم .چون خودم نمی‌دونستم چه منظوری داره سوال کردم تا راهنمایی خواستم زل نزنم

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

معنیش اینه که تا زمانیکه بخواییم منتظر بشینیم که یکی برای دوستی با ما بیاد طرفمون بهتر این هستش که خودمون بریم و مقدمات دوستیو با دیگران فراهم کنیم ، به نظرم اینجا باید یه آدمیو بکشید که تنها نشسته روی نیمکت مدرسه یا پارک و پایینش هم دو نفر رو بکشید که با هم دارن میخندنو خوشحالن زیرش هم میتونید بنویسید که اون یکی چرا تنهاست و اون دو نفر دیگه چرا باهم دوست خوشن

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
معنیش اینه که تا زمانیکه بخواییم منتظر بشینیم که یکی برای دوستی با ما بیاد طرفمون بهتر این هستش که خ ...

والی معنی شعر اصلا ربطی به درخت نداره

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!