2777
2789
عنوان

مامانا معلم دخترم یه شعر داده گفته نقاشی بکشند😐

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی فازشون چیه. مگه بچت دبیرستانی باشه که همچین موضوعی رو بشه توجیه کرد🤦😂 بچه این جمله رو بشنوه ...

سوم ابتدایی

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

یه درخت بکش با شاخه هاش و بعد انگشتای پسرتو با ماژیکای رنگیه مختلف رنگی کن و بگو بزنه به شاخه ها، که برگ هاش اثرانگشت باشه. زیر درخته هم اگه تونستی دختر پسرای کوچیک بکش . بالا هم بنویس درخت دوسای 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا شعرش اینجوریه🤣🤣🤣منم

والا 

انگار شاعر گفته نشستم با خودم گفتم بابا دوستی ک خود ب خود نمیشه

باید یکاری کنم موندگار شه

اینجوری شد  ک تخمی کاشتیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

.

1401/8/22 در حوالی پاییز، نیمه ی ماهم را دیدم.../همیشه با بقیه مهربون باش چون تو نمیدونی اون توی چه میدون جنگی داره میجنگه و ممکنه دیگه لبه پرتگاه باشه و یه حرف کوچیک تو تیر خلاص پرت شدنش باشه🙂🦋/چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم:)🎈/ تولید،پخش و صادرات انواع انرژی مثبت😌🌈
به شرطی که بچه بشینه فکر کنه نه اهالی نینیسایت  :))

در صورتی که تا به حال اشعار حافظ به بچه درس داده بشه 

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
به شرطی که بچه بشینه فکر کنه نه اهالی نینیسایت  :))

والا اهالی نینی سایت با سی سال سن نمیتونن حلش کنن. چه انتظاری از بچه دارن اینا😂🤦

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
یه درخت بکش با شاخه هاش و بعد انگشتای پسرتو با ماژیکای رنگیه مختلف رنگی کن و بگو بزنه به شاخه ها، که ...

ممنونم ازت

خود شعرش چیه

تا درخت دوستی کی بر دهد. حالا رفتیم و تخمی کاشتیم

عزیزم بیشتر معنی همبستگی و صمیمیت و دوستی میده....

مثلا یه باغچه بکشه که چند تا بچه دارن باهمکاری هم بذر میریزن و آب میدن تا درخت بکارن...‌هم توش نقاشی درخت هست هم دوستی و صمیمیت...‌

یه روز خوب میاد

11 سال وخورده ای درس خوندیم از همینا دادن

استعداد خلاقیتمون همون هست که بود😐

فقط فحش خوردن

این چه سوالیه اخه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چرت و پرت میگن معلما

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

عزیزم بیشتر معنی همبستگی و صمیمیت و دوستی میده.... مثلا یه باغچه بکشه که چند تا بچه دارن باهمکاری ه ...

ممنون

والا اهالی نینی سایت با سی سال سن نمیتونن حلش کنن. چه انتظاری از بچه دارن اینا😂🤦

خب انتظارشون هم باید در حد فکر بچه باشه 

بعدا تو کلاس باهم حرف بزنن و کم کم به نتیجه برسن باهم 

اینکه مامان بابا مشق بنویسن و معلم انتظار جواب عالی داشته باشه کمکی به رشد بچه نمیکنه