2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین لطفا

38 بازدید | 3 پست

سلام خوبین من یک پسر ۴ ساله دارم ۳۵ سالمه دوبار بعد پسرم حامله شدم‌منتها یک بار پوچ بود یک بار هم توقف رشد داشتم حالا حرف اینکه من دوست دارم ۳ تا بچه داشته باشم و اینکه به فکر اقدامم و ترس هم دارم شماها بگین من دیونه ام بعدشم فکر میکنم دیگه اگه یکی بیارم سنم میره بالا و دیگه نمیتونم بیارم پسرم هم یا دوست داره مهمون داشته باشیم یا بریم مهمونی بیشتر بخاطر پسرم میگم از ی طرفم دعا میکنم‌اینبار دو قلو حامله بشم و بازم میدونم خیلی سخته دوقلو حالا لطفا نظرهای خودتون بدین ؟؟؟

نترس قبل اینکه اقدام کنی برو دکتر و ی چکاب کامل بشو و همه چیز رو براش تعریف کن و بگو میخام حامله بشم 

منم دلم میخواد دوقلو حامله بشم ولی اصلا شوهرم دلش بچه نمیخاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس قبل اینکه اقدام کنی برو دکتر و ی چکاب کامل بشو و همه چیز رو براش تعریف کن و بگو میخام حامله بشم ...

آخه من اصلا برای دوقلویش کاری نکردم سپردم دست خدا آخه واقعا هم تو بارداری هم تو تولد سختی های خودش داره