2777
2789
عنوان

واردای مربا بیان

65 بازدید | 9 پست

مربا به گذاشتم دیگه داره جا میوفته ولی قرمز نشده باید چکارش کنم؟ البته یه دور اول که کف کرد کفشو برنداشتم ابشو خالی کردم دوباره اب کردم یعنی بخاطر اینه؟

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آبشو عوض کردی؟؟؟

مربا به برای قرمز تیره باید تو قابلمه مسی پخته بشه

بعد از چن ساعت و تغییر رنگ،درشو دوساعت(بستگی ب مقدار بِه داره )با حرارت خیلی کم با دم کنی ببندی تا رنگ بندازه و خوشرنگ بشه و غلیظ

چرا آبشو عوض کردی؟؟؟ مربا به برای قرمز تیره باید تو قابلمه مسی پخته بشه بعد از چن ساعت و تغییر رنگ ...

کف که کرد به جا اینکه کفشو بردارم ابشو عوض کردم😅

چرا آبشو عوض کردی؟؟؟ مربا به برای قرمز تیره باید تو قابلمه مسی پخته بشه بعد از چن ساعت و تغییر رنگ ...

الان خاموشش کردم درشو بزارم تا سرد بشه یا باز باشه؟

دم کنی گذاشتی تا دوساعت با حرارت کم؟؟؟ اگ رنگ و غلظش خوبه ،خاموش کن،اگ ک نه،بزار بازم بجوشه

آره غلظتش خوبه. رنگش خیلی قرمز تیره نیست قرمز روشنه. البته زعفرون ریختم داخلش شاید بخاطر اون خیلی تیره نشده

آره غلظتش خوبه. رنگش خیلی قرمز تیره نیست قرمز روشنه. البته زعفرون ریختم داخلش شاید بخاطر اون خیلی تی ...

آها،،آره،زعفرون رنگشو میبره

اگ اوکی،آره خاموشش کن،درشم ی آبکش بزار یا نیمه بزار عرق نکنه