2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله کمرنگ صورتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 47 پست
انشاالله گلم. دوروز دیگه که موعدمه میرم حتما.ممنون💖🙏

بزار دو روز از موعد بگذره که بتا بره بالا.چون اگه بتا پایین باشه باز ۴۸ ساعت بعد برات آزمایش مجدد مینویسه

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
بزار دو روز از موعد بگذره که بتا بره بالا.چون اگه بتا پایین باشه باز ۴۸ ساعت بعد برات آزمایش مجدد می ...

باشه عزیزم. ممنون خیلی لطف کردی🙏

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه جواب سوال منم بدین

10روزه امپول hcg زدم دوتا فولیکول داشتم 22 میل سمت چپ و 19 میل سمت راست الان چند مدت هر دو طرفم میگیره و امروز شدیدا نوک سینه هام درد میکنه و تیز و سفت شده روز 8 بیبی زدم اثر امپول رفته ترشحات ابکی دارم به نظرتون چیه؟ کیست باعث درد سینه میشه؟

میشه جواب سوال منم بدین 10روزه امپول hcg زدم دوتا فولیکول داشتم 22 میل سمت چپ و 19 میل سمت راست الا ...

عزیزم  انشاالله باردار باشی. اما منم آمپول که زدم نوک سینه هام به شدت درد داشت و میسوخت.سفت هم شد.

نترس کیست نیست،فولیکول بالای ۲۶ معمولا کیست میشه گلم مال من ۲۴ بود اما کیست نشد. به امید خدا که خبرای خوب بدی،فولیکولات عالی بودن. اینم بگم من این ماه که مثبت شد به شدت ترشح بی رنگ و بو مثل آب داشتم.ولی علائم دیگه هیچی.

البته من هرماه قبل پری یه دونه جوش میزنم این ماه جوش نزدم که مشکوک شدم به بارداری.

من 1۶ مهر hcg زدم و سمت چپ فولیکول22 و سمت راست هم ۱۹ میل داشتم اقدامم خوب بود و بعدش شدیدا تخمدان هم درد میکرد الان که دو روز مونده موعودم نوک سینه هام حساس شده و تخمدان سمت راستم درد میکنه وقتی عطسه میکنم و سمت چپم سفت شده و درد میکنه و هی احساس ادرار میکنم ولی ترشحات ندارم اصلا بخاطر چیه بارداری یا کیست؟

بچها من تازه واردم و خوب بلد نیستم چجوری پاسخ سوالامو دریافت کنم  من 14 روزه از پریودم گذشته د ...

گلم اینهمه روز گذشته حتما دکتر برو. آزمایش بده

انشاالله که خیر باشه و خوش خبر باشی🙏

سلام گلم منم بچمو از دست دادم به دلیل نارسایی ریه باید ازمایش ژنتیک بدم شما دادی چیشد شمام مرحله اولو داری یا همون ۴۰ تومنیو الان دادید اقدام کردید یا قبل ازمایش باردار شدید چند وقت از سقططوت گذشت باردارشدید ان شاءالله  این سالمه؟

سلام گلم منم بچمو از دست دادم به دلیل نارسایی ریه باید ازمایش ژنتیک بدم شما دادی چیشد شمام مرحله اول ...

سلام گلم متاسفم براتون.من دکتر گفت بعداز سقط نیازی به آزمایش نیست چون سندروم یه جهش ژنتیکیه.

اینبارهم بارداریم شیمیایی بود دفع شد

سلام گلم متاسفم براتون.من دکتر گفت بعداز سقط نیازی به آزمایش نیست چون سندروم یه جهش ژنتیکیه. اینبار ...

عزیزم🥺😭   نمیدونم چجوری باید این امتحانو پاس کنیم خدایا تمومش کن دیگه من یکی دیگه طاقت ندارم😭😭😭😭😭😭