2777
2789
عنوان

ما مجردا باز دنبال نیمه گمشدمون نمیگردیم دیگه ولی😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 116 پست
الان زندگی سخت شده پسرای خوب لزوما پولدار نیستنولی دخترا همه منتظر شاهزاده با اسب سفیدن

شاید اونایی ک دورو برتن اینجورن

جایی ک ماهستیم خداروشکر دخترامون انقد عزت نفس دارن ک نخان بایکی دیگه عقده گشایی کنن

خداروشکر داره جا میوفته ک دختروپسر باهم زندگیشونو بسازن

طرز فکرت خیلی ضد زنه چرا؟

ما تو فامیلمون خداشاهده دوسه تاش واسه دخترشون خونه تهیه کردن ک داماد اذیت نشه زیر فشار هزینه ها

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
شاید اونایی ک دورو برتن اینجورنجایی ک ماهستیم خداروشکر دخترامون انقد عزت نفس دارن ک نخان بایکی دیگه ...

خوبی؟؟؟؟

ضد زن؟

دارم میگم به زن های عفیف جامعه تهمت نزنین، ضد زنم؟

بگم همه ی زن ها با ده نفرن ، خوبم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اونایی ک دورو برتن اینجورنجایی ک ماهستیم خداروشکر دخترامون انقد عزت نفس دارن ک نخان بایکی دیگه ...

این دقیقا حرف بابای منه که تو اگه ازدواج کردی شوهرت خونه نداشت من خودم تا زمانی که خونه بخری کرایه خونتو میدم چ بسا بتونم خودم براتون خونه میخرم

جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜

خوبی؟؟؟؟ضد زن؟دارم میگم به زن های عفیف جامعه تهمت نزنین، ضد زنم؟بگم همه ی زن ها با ده نفرن ، خوبم؟

چی میگی؟ حالت خوبه

کدوم از حرفام اینجوره 😕

پناه برخدا

برم یه دور کامنتامو بخونم شاید واقعا ناخاسته یچیزیو اشتباهی نوشتم😕

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
این دقیقا حرف بابای منه که تو اگه ازدواج کردی شوهرت خونه نداشت من خودم تا زمانی که خونه بخری کرایه خ ...

دمش گرم

ما جنوبیم

داماد تاهرجاتونست دستش درد نکنه

نتونست خونواده عروس اگر درتوانشون باشه حمایت میکنن

قبلنا صفرتاصد با داماد بود ولی الان واقعا نمیشه گناه دارن

چی میگی؟ حالت خوبهکدوم از حرفام اینجوره 😕پناه برخدابرم یه دور کامنتامو بخونم شاید واقعا ناخاسته یچی ...

😂😂😂 سیسی خود درگیری داره با خودشم مشکل داره میگم بیا پادرمیونی کنیم دوکیلو شیرینی خامه ای ببریم با خودش اشتی کنه🤝🏽😂

دقیقا بعد به یسریا بر میخوره توجه کردی؟؟من خطابم به اونیه که دنبال توجیح خیانته بعد ی سریا میان توج ...

اره خب کارشونه حتما..

خوبه حالا ک حلاله من هم از نو شروع کنم...افتخارهم میکنن💔😔.

به خانه برمیگردم💓

دمش گرم ما جنوبیمداماد تاهرجاتونست دستش درد نکنهنتونست خونواده عروس اگر درتوانشون باشه حمایت میکننقب ...

پسر بدبخت چ گناهی کرده طلا میدونی گرمی چنده؟؟ ۱۳.۷۰۰

خونه بخره عروسی بگیره طلا بخره گناه ندارع بنظر خودت ؟

مثلا بجا طلا نمیشع نقره گرفت فوقش بگیم اره فقط حلقه طلا باشه اصلا بخواد عروسی بگیره کمش ی میلیارد هزینس الان زنو مرد جفتشون باید کار کنن ی دست صدا نداره والا اینایی که میگن داماد همه اینارو باید فراهم کنه رو درک نمیکنم

خوبی؟؟؟؟ضد زن؟دارم میگم به زن های عفیف جامعه تهمت نزنین، ضد زنم؟بگم همه ی زن ها با ده نفرن ، خوبم؟

بایکی دیگه بحثت شده چرا منو جمع میبندی😂کامنتارو خوندم

طرز فکرت محترم ولی شما یه قشره خاصی رو فقط عفیف میدونی ک متاسفانه اشتباست

هرکسی ک هم عقیده شمانیست دلیل نمیشه ک باحیا و شریف نباشه

انشالله تو زندگیت متوجه میشی کم کم

وای خلی قشنگ بود خدا نکشتت

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

😂😂😂 سیسی خود درگیری داره با خودشم مشکل داره میگم بیا پادرمیونی کنیم دوکیلو شیرینی خامه ای ببریم ب ...

فکر کنم اصلا اشتباه متوجه شده

وای خلی قشنگ بود خدا نکشتت

والا امروز انقد تاپیک توجیح خیانت دیدم دیگه مغزم سچت کشید گفتم ی جوری عصبانیتمو خالی کنم😂😂🤝🏽🤌🏽