اردیبهشت۶۷ مدیر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 عنوان بی بی چک با هاله کمرنگ صورتی | مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 47 پست دو روز تا موعدم مونده. ماه پیش دارو استفاده کردم اما پریود شدم. این ماه هیچ دارویی نخوردم. به نظرتون میشه درست باشه یا توهمه؟؟دوروز پیش هم هاله خیلی محو افتاد اما فکر کردم خط تبخیره خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰 1402/07/24 | 20:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 عزیزم بارداری ملارکه😍 واقعا؟سلامت باشی گلم.توروخدا برام دعا کن سالم باشه و بمونه برام🙏 خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 عزبزم بارداری مرسی عشقم چقدر خوشحال شدم💖 خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 مثبته عزیزم❤️ ممنون فدات شم💖 خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8736 واقعا؟سلامت باشی گلم.توروخدا برام دعا کن سالم باشه و بمونه برام🙏 انشاءالله که سالمه به خداتوکل کن گلم اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 ایشالله مثبته عزیزم منم همین ماه یه روز به موعد بی بی هاله انداخت از سمت راست دومی واسه یه روز به مو ... خیلی مبارکت باشه گلم برای من از دوروز پیش مثل دومی شما بود اما فکر کردم توهمه خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11282 واقعا؟سلامت باشی گلم.توروخدا برام دعا کن سالم باشه و بمونه برام🙏 عزیزم استرس اصلا به خودت راه نده.به نظر من سعی کن عادی زندگی کنی و فکر و خیال نکن.فقط غذاهای مقوی بخور به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 مثبتهههههههه خیلی خیلی مبارکه فدات بشم سلامت باشی عزیزم💖 خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11282 خیلی مبارکت باشه گلم برای من از دوروز پیش مثل دومی شما بود اما فکر کردم توهمه مال من سه روز به موعد اصلا منفی بود.روز بعدش هاله کمرنگ انداخت و روز بعدش خیلی پررنگ تر شد به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 انشاءالله که سالمه به خداتوکل کن گلم زنده باشی عزیزم.ممنون خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 عزیزم استرس اصلا به خودت راه نده.به نظر من سعی کن عادی زندگی کنی و فکر و خیال نکن.فقط غذاهای مقوی بخ ... فدای محبتت گلم. چقدر اینجا خوبه کی میتونم بگم.چون تصمیم دارم به کسی به جز همسرم نگم تا بعداز آزمایش ژنتیک خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
الوچه_ترشه عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 11282 فدای محبتت گلم. چقدر اینجا خوبه کی میتونم بگم.چون تصمیم دارم به کسی به جز همسرم نگم تا بعداز آزمایش ... عزیزم اینجا چون خیلی ها با شرایط یکسانت هستن خوبیش اینه میتونی کمک و راهنمایی بگیری به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
yasnaaa1398 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1874 خیلی مبارکت باشه گلم برای من از دوروز پیش مثل دومی شما بود اما فکر کردم توهمه ن گلم مامان شدی مبارکت باشه❤️برو آزمایش بتا بده
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 عزیزم اینجا چون خیلی ها با شرایط یکسانت هستن خوبیش اینه میتونی کمک و راهنمایی بگیری آره واقعا،ممنون به خاطر نظر و راهنماییت عزیزم💖💐 خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اردیبهشت۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 1022 ن گلم مامان شدی مبارکت باشه❤️برو آزمایش بتا بده انشاالله گلم. دوروز دیگه که موعدمه میرم حتما.ممنون💖🙏 خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰