2777
2789

من قبلا تو یه جا خونده بودم که صدای کلاغ نحسه و اگه بشنوی اتفاق بدی برات میفته

خلاصه من از اون روز به بعد نسبت به صداش حساس شدم و جالب اینجاست که اگه صداشو میشنیدم دقیقا یه اتفاقی برام میفتاد که خیلی ناراحت میشدم یا اشکم درمیومد... یه چند وقت درباره قانون جذب تحقیق کردم با خودم گفتم شاید دقیقا به خاطر همینه چون من کلاغ رو نحس دونستم و یه جورایی منتظر اتفاق بد هستم!! 

با کلی تلاش و کار کردن رو خودم تونستم افکارمو عوض کنم و از این جهت خیلی خوشحالم

حالا هرموقع صدای کلاغ میشنوم لبخند میزنم😍

بچه ها ازتون میخوام به این خرافات بی پایه و اساس گوش نکنید و به قانون جذب اعتقاد داشته باشید... 

به هرچیزی فکر کنی جذبش میکنی:) 💙

آبی به رنگ احساس من💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قانون جذبم خرافات میدونم😂

میدونی تا هرچیزیو تجربه نکنی نمیتونی درست و حسابی دربارش نظر بدی

منم اوایل اعتقادی نداشتم تا درست و حسابی تحقیق کردم و اتفاقایی که برای خودم افتاد فهمیدم که خرافات نیست

آبی به رنگ احساس من💙
میدونی تا هرچیزیو تجربه نکنی نمیتونی درست و حسابی دربارش نظر بدی منم اوایل اعتقادی نداشتم تا درست و ...

بنظره من چیزی که علم نتونه اثبات کنه فقط در حد یه نظریه میمونه 

قانون جذب رو اینقدر زور زدن نتونستن اثبات کنن شما چجوری تحقیق کردی؟

این نیز بگذرد..
بنظره من چیزی که علم نتونه اثبات کنه فقط در حد یه نظریه میمونه  قانون جذب رو اینقدر زور زدن نت ...

علم خیلی چیزارو نمیتونه ثابت کنه 

اگه بکنه میدونه به ضرر خودش تموم میشه

تو نی نی سایت یه نفر دربارش کامل صحبت کرده بود

من با زندگی خودم سنجیدم دیدم واقعا حق میگه

اخه من چاکراهام بازن خیلی قشنگ این چیزارو میفهمم

فقط حیف نمیتونم ذهنم رو مثبت کنم... وگرنه زندگیم عالی میشد

آبی به رنگ احساس من💙