2777
2789
عنوان

من دیگه کنکور نمیدم

673 بازدید | 65 پست

به نظرتون تصمیم درستیه؟ 

ببینید من دوساله پشت کنکورم یعنی 3 بار دارم کنکور میدم و هر دفعه بدتر میشم 

حالا امسال مهندسی کامپیوتر آوردم 

بابام میگه همینو برو ولی مامانم میگه نه باید کنکور بدی (که اونم تحت تاثیر خواهراشه. به این دلیل که دختر فامیل پرستاری آزاد اورده تو گوشش خوندن که منم بخونم دهن اینا رو ببینم) 

ولی من دیگه توانشو ندارم اصلا تصور اینکه دوباره کنکور بدم دیوونم میکنه با معدل داغون منم که دیگه... 

میخوام خودم واسه آیندم تصمیم بگیرم 

من کلا فرهنگیان و دوس داشتم و یه خورده ای کامپیوتر الان می‌خوام همینو برم 

من اگه امسالم بمونم پشت یعنی رسما داغون میشم 

ملکا هستم 💚  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری که کردی با آرزو و حرف قلبی خودت انجام بده نه بقیه

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love                             
دیگه حالم از کنکور به هم میخوره 

حق داری درکت میکنم

چون منم امسال که بدم(۱۴۰۳) میشه سه بار

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

امسالم تاثیر ۵۰ شده 

من خودم سال اولمه کنکور دادم هشت هزار شدم انسانی دولتی شهر خودم هیچی نیاوردم . واسه همین یا میرم ازاد یا غزر انتفاعی از ترم بعدی ، انقد سخت کردن ک ارزش نداره

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
امسالم تاثیر ۵۰ شده  من خودم سال اولمه کنکور دادم هشت هزار شدم انسانی دولتی شهر خودم هیچی نیاو ...

آفرین بهت 

بخدا من هرچی موندم هم سنم بالا تر رفت هم بیشتر گند زدم 

ملکا هستم 💚