2777
2789

نمیفهمم چرا بعضی از نی نی سایتیا انقد حسود و بی شخصیتن. البته همه رو نمیگم خیلی کاربرا اینجا انرژی مثبت دارن که دلت میخواد همش پیششون باشی.🙃

بخاطر تاپیکی که دیشب زدم اینو میگم. 

دیشب از بقیه پرسیدم با توجه به بودجه و خرجی که دارم چجوری حقوقمو تبدیل به پس انداز کنم که برام بمونه یا حیف نشه چون همش دارم ولخرجی میکنم. 

مگه شما نمیگین 50 میلیون که پولی نیست؟ پس چرا همه قاطی کردن و گزارش زدن و توهین کردن تا اندازه حقوقمو گفتم؟ مگه کم نبود🙂

(برای اونایی هم که باور ندارن و میخوان به توهینشون ادامه بدن

این اسکیرین مال تابستون بود که برای کامپیوترم یه قطعه تقریبا 50 میلیونی خریده بودم. 

یکی دیگم واریزی هام بود. مطمعن نیستم مال چه زمانیه ولی تو اسکیرین شاتام بود) 

اگه دوس دارین سوالی بپرسین جواب میدم فقط توهین نکنین بخدا ادم قلب و روح داره مرض ندارم دروغ بگم که راهنمایی میخوام همین. اگه میتونین کمکم کنین چجوری ولخرجی رو کنار بذارم ممنون میشم.😕

خب به نظرم طبیعیه گارد بگیرن ولی طبیعی نیست توهین کنن

اینجا جامعه ای هست که اغلبشون توی خونه دنبال شغل بدون سرمایه بدون مهارت میگردن و با یارانه گذران میکنن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول توئه زحمتشو تو میکشی تو خرجش میکنی ب ماچه ک بخایم توهین کنیم گارد بگیریم نوشجونت

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم